Films & Series

Expeditie Robinson-deelnemers in shock tijdens weegmoment

Danique
expeditie-robinson-weegmoment

Gisteravond zaten we weer helemaal klaar voor de nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. En wat gebeurde er veel! De langverwachte battle tussen Vincent en Thijs én de Expeditie Robinson-deelnemers waren in shock bij het weegmoment.

Spoiler-alert!

Winnaarseiland

In de laatste aflevering van Expeditie Robinson zagen we hoe de kandidaten het zwaar hadden op het eiland. Na het vertrek van Thijs was de sfeer beter, maar de deelnemers voelden zich zwak en zaten laag in energie. De eliminatieproef was dan ook voor veel kandidaten erg zwaar, maar bij Ferry leek het een eitje! Hij ging er met de winst vandoor en mocht twee andere expeditieleden meenemen naar winnaarseiland! Ondanks dat hij aan April beloofd had om haar mee te nemen, kiest hij toch voor London. Ook Dennis mag mee genieten van een nachtje op winnaarseiland en een lekkere verse maaltijd. Dit is niet alles! Op het eiland staat er een verrassing klaar voor de mannen.

Lees ook:
Niels Oosthoek doet boekje open over Expeditie Robinson: ‘Dit is in scène gezet’

Weegmoment

De BN’ers zijn al bij dag dertig aangekomen van de Expeditie. Je kan je voorstellen dat je er na zoveel dagen niet meer hetzelfde uitziet als toen je er naar toe ging. Wanneer Ferry, London en Dennis aankomen op winnaarseiland, vallen hun ogen direct op een spiegel en een weegschaal! “Een spiegel! Er staat in die badkamer een spiegel!”, roept Dennis vol enthousiasme wanneer ze met de boot aankomen op het strand.

De heren gooien hun tassen neer en trekken hun t-shirt uit om naar zichzelf in de spiegel te kijken. Winnaar Ferry stapt als eerste op de weegschaal. Hij kijk naar beneden en zegt geshockeerd “81,8.” De olympische zwemmer is wel bijna 12,5 kilo afgevallen! Wow! Dan is chef-kok London aan de beurt. “Ik was 92,3”, zegt London wanneer hij op de weegschaal stapt. De cijfers ‘82,5’ komen vervolgens in beeld, dus ook hij is enorm veel afgevallen, wel tien kilo! Als laatste waagt weerman Dennis zich eraan, hij is het lichtste van het stel. Hij weegt nu 77,7! “Sinds mijn zestiende heb ik dit niet meer gewogen”, vertelt Dennis aan de groep. Ook hij is meer dan 12 kilo kwijt. Bizar!

Beeld: rtl