News

What?! Dit smokkelen de kandidaten van Expeditie Robinson mee naar het eiland

Afgelopen maandag is het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson begonnen. Een grote groep bn’ers krijgt de unieke kans om wekenlang op een onbewoond eiland te overleven. Het basispakket wat ze hiervoor ontvangen is nogal aan de matige kant, daardoor proberen kandidaten elk jaar weer dingen mee te smokkelen op het eiland.

Dit smokkelen kandidaten mee naar het eiland van Expeditie Robinson

Dit is wat de deelnemers van de afgelopen seizoen probeerden mee te smokkelen!

Wat mag er wel mee

Elk jaar komt het weer voor, kandidaten die spullen proberen mee te sneaken het eiland op. En zo gek is dat niet, want er zijn maar een aantal dingen die ze wél mee mogen nemen. Van elk kledingstuk mogen ze er twee mee nemen. Zwemkleding, shirts, broeken, ondergoed, sokken, schoenen en één pet. That’s it! Geen 23 kilo koffer net zoals jouw weekje naar Spanje dus. Wij hebben de meest bizarre (en best wel slimme) acties voor je op een rijtje gezet.

Oordopjes

Heel de nacht door hoor je geluiden van de zee, vogels, insecten en andere dieren, hoe irritant is dat als je een goede nachtrust probeert te pakken? Fien Vermeulen wist daar een oplossing voor, oordopjes. Deze smokkelde ze mee in haar beha zodat zij haar nachten moeiteloos doorkwam. Zo slim!

Pincet

Fatima Moreiro de Melo had het grandioze idee om een pincet mee te nemen voor de terug groeiende haartjes. Je wilt er natuurlijk wel goed uit zien op nationale televisie. Maar deze heeft ze wel op een héél bizarre manier meegenomen. Ja, je raadt het misschien al, down under. Uiteindelijk heeft ze toegegeven dat ze het pincet helemaal niet gebruikt had, dus dat alles voor niks…

Vitaminepillen

Eva Koreman, radio-dj bij 3FM, probeerde in haar seizoen een condoom mee te smokkelen. Uh nee, niet om een spannende avond te beleven in de bosjes, maar om bruistabletten mee te nemen. Ook zij, net als Fatima, wilde het down under verstoppen. Helaas liep haar plan niet zoals voorspelt. Bij aankomst werd ze door de productie direct meegenomen voor persfoto’s en in paniek stoptte ze het in haar bikinitopje. Dit viel de productie natuurlijk al snel op en moest ze haar vitaminepillen helaas inleveren. Mislukt!

Lees ook:
Hilarisch! Harry Piekema probeert te “hamsteren” tijdens eerste aflevering Expeditie Robinson

Ondanks dat het bij Eva niet gelukt is, wist Expeditie Robinson winnaar Hugo Kennis het wel mee te smokkelen. “Ik bewaarde ze als de grootste schat, en voor elke opdracht brak ik er telkens een klein stukje af. Mentaal gaf me dat een enorme boost.” liet hij later weten in de media.

Bron: FEM-FEMBeeld: Expeditie Robinson