Celebs

Wow! Deze Expeditie Robinson kandidaat viel 10 kilo af voor zijn deelname

sterrenbeelden-expeditie-robinson

Een nieuw seizoen van het geliefde programma Expeditie Robinson is alweer volop bezig. Omdat dit programma echt overleven is voor de kandidaten, is het niet gek dat ze tijdens de expeditie flink afvallen. Ze hebben natuurlijk weinig eten en doorstaan super zware proeven. Maar deze kandidaat is voor zijn deelname al tien kilo afgevallen. Omg!

Dit expeditielid viel voor zijn deelname al tien kilo af

Als voorbereiding op Expeditie Robinson besloot deze kandidaat om hard te gaan trainen, en viel maar liefst kilo af!

Trainen voor Expeditie Robinson

Tv-kok London Loy laat weten dat hij voor zijn deelname aan het spannende programma, Expeditie Robinson, serieus hard is gaan trainen. “Ik had een te hoge bloeddruk, wat dingen onder de leden. En ja als je aan zo’n expeditie meedoet, moet je toch ook fit zijn”, vertelt London over zijn voorbereiding. “Daar wilde ik wel voor zorgen, dus ik ben iets van tien kilo vóór de expeditie afgevallen. Dat moest gewoon, was gewoon belangrijk.”, vertelt hij aan Grazia.

Lees ook:
Marion Pauw haalt bizarre streek uit in Expeditie Robinson

Twijfel aan deelname

We weten natuurlijk allemaal dat Expeditie Robinson mega pittig is voor een kandidaat. London zegt daarom ook lang getwijfel te hebben of hij wel mee zou doen. “Ik weet gewoon van andere seizoenen dat de proeven heel pittig zijn en ik wilde voor mezelf weten of ik dat fysiek aankon. Dat is gewoon pittig, dus daar maakte ik me wel een klein beetje zorgen om en dat was wel een reden waarom ik niet mee wilde doen.”, zegt London. Ook speelde zijn familie een rol: “Je hebt een gezin en je weet natuurlijk niet hoe lang je erin zit, dus je gaat op een gegeven moment wel de boel missen.”, vertelt hij. Uiteindelijk is juist zijn gezin een van de redenen waardoor hij gegaan is. Blijkbaar mocht hij van zijn gezin geen nee zeggen tegen deze kans!

Beeld: Expeditie Robinson

Must reads 👀