Celebs

OMG! Deze Expeditie Robinson deelnemer heeft een insectenfobie en ging in therapie

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is weer van start gegaan en dat belooft veel goeds voor de aankomende afleveringen. We hebben kunnen zien dat Laura Vlasblom en Rose Bertram doodsbang zijn voor insecten. Maar, zij zijn niet de enige! Er is namelijk ook een andere Robinson-deelnemer die in therapie is gegaan voor zijn insectenfobie.

Deelnemer Expeditie Robinson in therapie voor insectenfobie

Deze Robinsonner is in therapie gegaan voor zijn insectenfobie. Zou jij het aandurven?!

Mentale voorbereiding

Quiz champion Devrim Aslan weet al direct dat fysieke kracht niet zijn sterkte punt is tijdens de expeditie. Dus hij heeft zich vooral gefocust op zijn mentale krachten, liet hij weten op Instagram. “Een van de dingen die ik deed was in therapie gaan tegen mijn insectenfobie.” Hij legt in deze post uit wat hij allemaal gedaan heeft aan voorbereiding voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Zo dapper en eerlijk!

Misschien klinkt het als een overdreven stap, maar als je Robinson wel eens gekeken hebt, dan weet je hoeveel vieze beestjes er rondzwerven op zo’n eiland. Het beste wat je dan kan doen is je daar mentaal op instellen en dat is precies wat Devrim gedaan heeft.

Lees ook
Hilarisch! Harry Piekema probeert te ‘hamsteren’ tijdens eerste aflevering Expeditie Robinson

“Expeditiehoed”

Ook heeft hij zich mentaal moeten voorbereiden op het gemis van zijn vrienden. Hij heeft voor dat het Expeditie Robinson avontuur begon allerlei mooie herinneringen gemaakt met zijn vrienden. En daar heeft hij een aandenken aan over gehouden om mee te nemen op zijn reis. “In mijn Expeditiehoed liet ik door vrienden hun naam erin schrijven, zodat ik alle mensen uit m’n hood kon meenemen in m’n hoed naar het eiland.”

En het verzamelen van ieders naam was nog niet het lastige aan de voorbereiding, dat was het vinden van een passende hoed! “Wat het moeilijkste was qua voorbereiden? Een hoed vinden waar mijn hoofd in past aangezien mijn hoofd nog groter is dan ik dacht.” aldus Devrim.

Of zijn voorbereidingen hem gaan helpen naar de finale, moeten we nog zien!

Beeld: Instagram @expeditierobinson_rtl