News

Onverwachte exit in Love Island zorgt voor veel tranen bij Islanders

love-island

Iedere maandag tot en met zaterdag kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Love Island. De makers van het programma hebben er voor gezorgd dat dit seizoen bomvol drama zit. En ook dit keer vloeide er weer veel tranen toen een van de Islanders die villa verliet.

Love Island exit

Terwijl de Islanders zich verzamelden bij de vuurkorf voor een herkoppeling, kwam er een vervelend moment voor Lena. Ze liet aan presentatoren Holly en Viktor weten dat ze graag de Love Island-villa wilde verlaten, omdat ze het gevoel had dat ze zich daar niet verder kon ontwikkelen.

En dat zorgde uiteraard voor de nodige tranen. “Zoals jullie allemaal weten – heb ik net zoals velen van jullie – een bepaalde rugzak uit mijn verleden mee”, aldus Lena. “Ik merk dat naast de supermooie momenten met jullie, want ik ben hier heel dankbaar voor, echt oprecht jullie zijn allemaal schatjes.”

View post on Instagram
 

Lena verlaat Love Island

Toch geeft Lena aan dat de mindere momenten voor haar erg zwaar zijn geweest. “Ik ben een persoon die heel vaak aan een ander denkt en heel vaak bezig is met hoe iedereen zich in de groep voelt. Ik denk dat het belangrijk is dat ik nu aan mezelf denk. Ik denk dat het beter is dat ik nu terug naar mijn hondje ga.” En dat doet de andere Islanders veel verdriet.

Hoe nu verder met Imad?

Ook Imad kan na dit slechte nieuws zijn tranen niet binnenhouden. “Ik had het niet zien aankomen”, laat hij weten. Daarom is zijn besluit dan ook vrij snel genomen. “Ik heb hier iemand gevonden die mij supergoed heeft laten voelen en waar ik gevoelens voor heb. Zoals ik tijdens het laatste vuurkorf zei: ‘Als wij moeten vertrekken, dan gaan we samen’. Ik heb het gevoel dat ik al alles heb gewonnen, dankzij haar”, aldus Imad.

Beeld: Love Island