News

Ex van Sylvia Geersen maakt relatie met Joris erg moeilijk

sylvia geersen deelt nieuws

De laatste aflevering van de Bachelorette is alweer een tijdje geleden, maar Sylvia Geersen is nog steeds gelukkig in de liefde. We zagen dat ze haar grote liefde Joris had gevonden. En hoewel de twee smoorverliefd op elkaar zijn, is de ex van Sylvia Geersen hier minder blij mee.

Ex Sylvia Geersen

Voor de opnames van De Bachelorette heeft Sylvia geen makkelijke periode gehad. Zo bleek dat zij nog vast zat aan haar ‘psycho ex’. De ex van Sylvia Geersen is een Mexicaanse man, die niet altijd goed is geweest voor de brunette. Hij post ook nog steeds foto’s van hun samen en kan het maar niet accepteren dat Sylvia van hem wil scheiden. Deze drama is nu al vijf jaar aan de gang en Sylvia haar ex zoekt nog steeds contact. “Ik heb het nooit legaal gemaakt in Nederland, dus alleen als ik in Mexico ben, ben ik getrouwd”, aldus Sylvia. Hoe dan ook was Sylvia klaar voor een nieuwe liefde en die heeft zij gevonden samen met Joris.

Toekomstplannen met Joris

Sylvia Geersen en Joris zijn nu al een paar maanden samen en nog steeds smoorverliefd op elkaar. Het stel heeft het dan ook vaak over hun toekomstplannen. Zij willen dolgraag trouwen en een gezinnetje stichten. Sylvia vertelt in een interview met Story, dat deze droom wellicht nog niet kan uitkomen. De brunette is namelijk nog steeds getrouwd met haar ex-partner. Na slechts elf dagen officieel een relatie te hebben trouwde ze in 2016 met de Mexicaanse Rogelio Castro Martinez.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Deze housewife doet mee aan het nieuwe seizoen van RHOAMS

Opnieuw trouwen

“Dat klinkt snel, maar ik kende hem al vijf maanden. Er was een klik en ja… toen ben ik met hem getrouwd”, aldus Sylvia. De ex van Sylvia Geersen weigert tot de dag van vandaag nog steeds om de scheidingspapieren te ondertekenen. Hierdoor weet ze niet of ze nu wel opnieuw kan trouwen. “Nu heb ik dit huwelijk nooit in Nederland laten inschrijven, maar ik weet niet hoe het juridisch zit”, vertelt ze. “Ik wil dat echt goed afgehandeld hebben voordat ik met Joris trouw.” Sylvia denkt er zelfs over na om naar Mexico af te reizen en om haar ex te confronteren. “Desnoods vraag ik John van den Heuvel of hij me wil helpen. Het moet nu maar eens over zijn. Ik ben met Joris en met hem wil ik trouwen en kinderen krijgen”, vertelt Syl tot slot. Wij hopen dat zij haar toekomst met Joris verder kan opbouwen zonder dat haar ex in de weg staat. Wij wensen Sylvia en Joris heel veel geluk.

Beeld: Instagram: @sylviageersen