News

Deze BN’er is de ex van Nigel uit ‘Ik Ga op Reis en Neem Mee’

nigel-ik-ga-op-reis-en-neem-mee

We zagen Nigel van der Horst in de eerste aflevering van het nieuwe datingprogramma 'Ik Ga op Reis en Neem Mee'. Hij gaat namelijk met zijn dates op zoek naar de liefde in Thailand. Eerder heeft Nigel ook wel al relaties gehad, zelfs met een bekende Nederlander.

Nigel van der Horst

Nigel is namelijk de ex-lover van actrice Anouk Maas. Deze succesvolle actrice heeft een lange tijd veel theaterproducties gedaan en heb je ook kunnen zien in verschillende televisieseries als Goede Tijden, Slechte Tijden, Van God Los, Danni Lowinski en Moordvrouw. En dat niet alleen, want Anouk heeft de afgelopen jaren ook nog meegedaan aan verschillende spelprogramma’s waaronder Expeditie Robinson en Special Forces VIPS. Een pittige tante, dus!

Lees ook:
Twitter gaat los over nieuw datingprogramma ‘Ik Ga Op Reis en Neem Mee’

Anouk Maas

De actrice maakte vorig jaar april bekend dat ze een nieuwe lover had. “Ja, ik ben verliefd”, scheef Anouk destijds op Instagram. “Het is heerlijk om dit te voelen, te ontvangen en te geven. Met jou kan ik gewoon zijn. Als ik bij je ben of aan je denk krijg ik kriebels in mijn buik en een glimlach op mijn gezicht. (Ja super corny…) Jij bent er voor mij, je kunt me dragen en maakt mij aan het lachen. Wat is het fijn met jou. Jij. Ik. Wij. Samen.” Helaas heeft deze relatie dus niet lang stand gehouden, want een aantal maanden geleden al maakte Nigel bekend dat hij zou deelnemen aan Ik Ga op Reis en Neem Mee. Spijtig!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: instagram: @nigel_vanderhorst