Celebs

OMG! Deze deelnemers van Ex On The Beach maken hun relatie officieel

ex-on the-beach-relatie

Het zit er helaas alweer op! Gisteren was de laatste aflevering van het achtste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch te zien op MTV. En naast een hoop drama is er dit seizoen ook liefde opgebloeid. Twee deelnemers van het programma hebben hun relatie via Instagram namelijk official gemaakt. 

Deze deelnemers van Ex On The Beach maken hun relatie officieel

De twee hebben het nu zelf ook bevestigd via hun Instagram.

Ex On The Beach relatie

In de laatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch was te zien dat Taier en Lakeisha het wel heel gezellig hadden met elkaar. De meiden mochten met elkaar op date en de vonken spatten er vanaf. Ze lieten beide weten dat ze elkaar graag beter wilden leren kennen, omdat ze een goede klik hadden.

Vakantie

De meiden hebben elkaar zeker beter leren kennen na de opnames van het programma. En niet alleen in Nederland, want de twee zijn ook samen op vakantie geweest én hebben nu ook een relatie. Dat vertelt de voice-over in de laatste aflevering van het programma.

View post on TikTok

Lees ook
WOW! Aan déze eisen moet een ex voldoen bij Ex On The Beach

Juicekanalen

Een aantal juicekanalen hadden al door dat de twee een relatie hadden, maar dat werd door de meiden zelf nog niet bevestigd. Tot de meiden afgelopen weekend een foto deelde op Instagram. “I licked it, so it’s mine. Mijn wifey“, schrijft Taier bij een foto van haar en Lakeisha.

It’s official

Op een van de foto’s is zelfs te zien dat Lakeisha de tekst ‘ILY’ op haar arm heeft staan. Zou die tekst bedoelt zijn voor Taier? Ook Lakeisha deelt een foto op haar Instagram tijdens de Gay Pride die het afgelopen weekend in Amsterdam plaatsvond. “It’s officiel”, schrijft ze bij de foto.

Wij wensen de dames heel veel geluk samen!

Must reads 👀