Celebs

Hebben déze dames van Ex On The Beach een relatie met elkaar?

ex-on the-beach-relatie

De meeste deelnemers van Ex On The Beach komen niet het strand opgelopen voor liefde. Maar het kan zomaar zijn dat ze uiteindelijk toch hun ware liefde vinden in de villa. Volgens Juice Channel is er dit seizoen inderdaad echte liefde ontstaan. Taier en Lakeisha, die meedoen in het huidige seizoen van Ex On The Beach, zouden volgens geruchten een relatie hebben.

Taier en Lakeisha van Ex On The Beach hebben een relatie

Dat heeft Juice Channel ontdekt door een klein foutje!

Biseksueel

In de nieuwste aflevering van Ex On The Beach is te zien hoe Lakeisha met gouden vleugels het strand opgelopen komt. Deze beauty deed eerder ook al mee aan het zesde seizoen van EOTB. Toen kwam er zelfs een vrouwelijke ex voor haar naar de villa. En ook in het huidige seizoen schuift Lakeisha het feit dat ze biseksueel is niet onder tafels en stoelen als ze de eerste avond gelijk met mannen én vrouwen zoent. Van Taier wisten we nog niet dat ze ook op vrouwen viel, maar ook zij heeft uitgebreid gezoend met Ayleen en Lakeisha tijdens de opnames van Ex On The Beach.

Lees ook
What?! Zijn Bizzey en Sjaak te zien in de nieuwe aflevering van Ex On The Beach?

Vakantie Turkije

De twee dames hebben zelf nog niet bekend gemaakt dat ze een relatie hebben, maar door een foutje is dit nu toch uitgelekt. Op Instagram heeft Lakeisha eerder een foto geplaatst van haar en Taier, met de locatie Gran Canaria. Alsof de foto is gemaakt tijdens de opnames van Ex On The Beach. Maar onlangs heeft Lakeisha een nieuwe foto geplaatst waar ze hetzelfde bandje van het hotel om heeft en dezelfde bikini draagt. Alleen staat daar Turkije als locatie aangegeven. Want deze foto’s zijn genomen tijdens hun vakantie in Turkije.

Bekijk hier de Instagram Stories van Juice Channel: 

Bron: LoveRealityBeeld: MTV | Juice Channel

Must reads 👀