News

Oeh la la: deze Ex on the Beach-ster heeft een nieuwe lover

ex-on-the-beach-nieuwe-lover

Bij Ex on the Beach gaat het vaker om lust dan om liefde. Maar soms komt het toch voor dat er wel koppels worden gevormd. Dit was niet het geval voor de 18-jarige Brandy, maar ze heeft na het programma wél een nieuwe lover gevonden.

Ex on the Beach: Double Dutch

Brandy kwam voor haar ex Marc-Junior de zee uit gelopen in de vijfde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch. Alleen verliep dat helaas niet bepaald soepel. Brandy zorgde namelijk voor veel wrijving bij Lex en Jonna en creëerde daarmee gelijk een hoop drama in de villa. En ook de kijkers hadden het een en ander te zeggen over Brandy. Ze vonden het namelijk bizar er een meisje van achttien meedoet aan dit programma.

Geheime lover

Inmiddels zijn de opnames van Ex on the Beach: Double Dutch alweer een tijdje geleden en daarom was het hoogtijd voor de RUMAG. Aftertalk. Dit keer waren Dennis en Brandy te gast en daar onthulde de blondine dat ze in love is. Ze wil nog niet vertellen om welke mysterieuze man het gaat, maar ze laat wel weten dat ze niet het strand opgelopen kwam voor de liefde. “Ik ging naar Ex On The Beach voor gezelligheid en ik vind drama zien wel leuk, zo lang ik er zelf niet in zit.” En dat is haar dus aardig gelukt, want we zien haar niet veel terug in de afleveringen.  “Ik zat niet echt in de drama of zo, dus ik vond het wel gezellig. Ik klikte niet supergoed met de mensen. Verder kon ik het wel vinden met ze, maar ik zou er niet elke dag mee omgaan”, laat ze weten.

Lees ook:
Maxim over Ex on the Beach: ‘Wilde eigenlijk naar huis’

Ook vragen de presentatoren aan Brandy of ze nog contact heeft met haar ex Marc-Junior. “Ik kwam zeker niet voor hem, maar ik wilde gewoon antwoorden, omdat ik helemaal niets wist”, laat ze weten. “Ik wist helemaal niet waarom het uit was. Ja, ik vond eigenlijk dat ík meer reden had om het uit te maken. Hij ging vreemd, ik kreeg allemaal DM’s van meisjes. Dat is gewoon kut. Op het strand zei hij nog steeds dat hij niet was vreemdgegaan, dat ik geen bewijs had enzo. Maar ja, toch wel..”

Watch on YouTube