News

EOTB’s Lisa heeft deze Tempa-deelnemer aan de haak geslagen

lisa-ex-on-the-beach

In het nieuwste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zagen we hoe Lisa de zee uit kwam gelopen voor haar ex Jonna. Helaas lukte het haar niet om in de villa liefde te vinden, maar nu heeft Cupido toch raak geschoten. Lisa heeft namelijk deze Tempa-deelnemer aan de haak geslagen.

Ex on the Beach: Double Dutch

De ex van Jonna kwam in het nieuwste seizoen van Ex on the Beach de zee uitgelopen. Maar het leek erop alsof het nog niet helemaal was afgerond met Lisa. De twee konden het in de villa dan ook weer goed vinden met elkaar en hebben zelfs het bed gedeeld. Maar de liefde bleef toch uit. Lisa wilde namelijk graag iedere minuut van de dag samen zijn met Jonna, maar daar had hij zelf iets minder behoefte aan. Lisa en Jonna gingen dus weer als singles terug naar Nederland.

Lees ook:
Mitch en Iris van Temptation Island verbreken hun verloving

Temptation Island-deelnemer

Maar eenmaal terug in Nederland bleek Cupido toch raak te hebben geschoten. Het was juicekanaal @Reality_FBI die erachter kwam wie de nieuwe lover van Lisa is. Ze deelde namelijk een foto van haar been, waar iemands hand op lag. Maar van wie is deze hand?

Dat had @Reality_FBI dus al snel door. Door alle tatoeages op zijn hand, zag het juicekanaal gelijk dat het om een van de Temptation Island singles van afgelopen seizoen ging. “Yesse Bidjai lijkt de gelukkige. Je kunt hem al kennen van Temptation Island”, schrijft het juicekanaal in hun Instagram Stories. Wij wensen Yesse en Lisa veel geluk in de liefde.

Beeld: ex on the beach

Must reads 👀