News

Kijkers in shock door plottwist in nieuwe aflevering Ex on the Beach

ex on the beach plottwist

Er kwam gisteren weer een nieuwe aflevering van Ex on the Beach online. En de afleveringen lijken iedere week wel heftiger te worden. Maar kijkers waren dit keer vooral in shock door de enorme plottwist aan het einde van deze aflevering.

Ex On The Beach: Double Dutch

De kandidaten van Ex on the Beach werden dit keer verrast met een bootparty. Terwijl ze heerlijk aan het feesten waren, stond de volgende ex alweer klaar in de villa. Het was de 24-jarige Lisa die de villa binnen is gekomen als de ex van Jonna.

“Als je denkt dat je met al die leugentjes er zomaar vanaf kunt komen, dan kom ik zelf de waarheid wel halen. Zo makkelijk kom je niet van me af Jonna”, liet ze hem gelijk duidelijk weten. Ook zagen we dat Cynthia en Jonna samen op date werden gestuurd door de tablet of terror. Cynthia probeerde er tijdens de date nog wat van te maken, maar Jonna heeft zijn ogen vooral gericht op de serveersters.

De volgende dag kwam er weer een nieuwe ex in de villa. Het was de 22-jarige Rick die voor Cynthia het strand op kwam gelopen. Maar de nieuwe Ex on the Beach-deelnemer kreeg wel een hele speciale extra power en deze plottwist zagen veel kijkers niet aankomen.

Lees ook: 
Lynn en Maxim onthullen verrassend detail over Ex on the Beach

Joey en Megan

Rick kwam als ex van Cynthia de villa binnen en had als extra power dat hij één van de koppels uit elkaar moest halen. Rick koos er al snel voor om Joey naar huis te sturen. Megan werd woedend en besloot met Joey mee naar huis te gaan. Ook de koppels hielden zich niet in en vlogen Rick meteen aan. Rick was daarentegen niet bang en wierp Jonna zo de lucht in. Kijkers van Ex On The Beach waren heerlijk aan het genieten van deze plottwist en vonden het maar al te leuk dat Jonna even op zijn plek gezet werd. Maar ze vragen zich wel een ding af: “Wat is het met fysiek geweld dit seizoen?”

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Ex On The Beach