News

Ellen van Ex on the Beach deelt goed nieuws op Instagram

EOTB-Ellen

Ellen heeft al meerdere keren laten weten dat ze veel spijt heeft van haar deelname aan Ex On the Beach. Toch liet ze op Instagram al weten dat ze haar leven zeker aan het verbeteren is. Ook nu deelt ze onwijs goed nieuws op haar Instagram, waar ze zeker trots op mag zijn.

EOTB-Ellen

Ellen is één van de acht originals die meedoet aan het negende seizoen van Ex on the Beach. Ondertussen staan er al drie afleveringen online en die zaten al bomvol drama. Zo heeft Ellen in de eerste aflevering al de bloemetjes buitengezet samen met mede kandidaat Joey, maar ook in de afleveringen heeft ze niet stilgezeten. Nu de opnames van dit spraakmakende programma alweer een tijdje voorbij zijn, focust Ellen zich nu op hele andere dingen. Zo liet ze ook al eerder weten dat ze spijt heeft van haar deelname aan Ex on the Beach.

Spijt van deelname

Dat Ellen spijt heeft van haar deelname, dat is voor veel mensen waarschijnlijk wel duidelijk. Al voordat Ex On the Beach was begonnen, had Ellen het namelijk al bekend gemaakt. Ook afgelopen weekend liet de EOTB-ster weer blijken dat ze veel spijt heeft van haar deelname. Bij een bericht op Instagram schreef ze de tekst: “Real truth how I am sitting every sunday watching myself Ook vertelde Ellen dat het haar veel pijn doet om haar zelf zo te zien. ”Ik kan alles wel gaan ownen, maar dat wil ik gewoon zelf niet”, aldus Ellen. Toch laat de blondine nu weten op Instagram dat ze zich nu vooral focust op iets positiefs. Daarom deelt ze nu ook onwijs goed nieuws.

Lees ook:
Heeft Megan Desaever een relatie met deze EOTB-deelnemer?

Goed nieuws

Op Instagram deelt Ellen nieuws waar ze heel trots op mag zijn. Ze is namelijk een nieuwe uitdaging aangegaan en mag zich vertegenwoordigen als kandidaat voor Miss Belgium in 2024. Ze deelt in haar Stories een foto van haar kandidaten kaart en haar sjerp waar ‘Miss Oost-Vlaanderen’ op staat. Wij wensen Ellen heel veel veel succes met dit avontuur en hopen dat ze het nog ver gaat schoppen ;-).

 

Beeld: Ex on the Beach