News

Ellen over Ex on the Beach: ‘Heb spijt van mijn deelname’

Ex on the Beach Ellen

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is weer begonnen. Het was een knallende start en het ging er al snel wild aan toe. Ook zagen we dat Ellen het vooral al erg naar haar zin had samen met Joey. Toch laat ze nu op haar Instagram weten dat ze spijt heeft van haar deelname.

Ex on the Beach-Ellen

Inmiddels staan er alweer twee afleveringen online van het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. En degene die er vooral uitsprong was de 19-jarige Ellen. Ze wist zich vanaf het begin al erg goed te vermaken met de andere singles. Vooral met de gespierde Joey had ze het erg leuk op de eerste date. Voor de kijkers zag het er dus naar uit dat Ellen het zeker naar haar zin had tijdens de opnames van het programma. Toch deelde ze op haar Instagram dat ze wel spijt heeft van haar deelname.

Spijt van deelname

Dat de EOTB-ster spijt heeft van haar deelname dat is wel duidelijk. Ellen schreef namelijk een lang verhaal in haar Instagram Stories waarin ze uitlegde hoe het precies zit. “Zoals overal al bekend is gemaakt heb ik spijt van mijn deelname.” Toch bleef de reden onduidelijk, waarom ze nu eigenlijk spijt heeft. Maar nu heeft de 19-jarige EOTB-ster daar dus meer duidelijkheid over gegeven. “Omdat ik echt niet meer dat meisje als toen was, dus ook voor mij komt er veel op me af, hoe ik elke keer mijn fouten terug onder mijn neus zie krijgen”, aldus Ellen.

Lees ook:
EOTB-Ellen openhartig over liefdesleven: ”Ik ben verliefd”

Wijze boodschap

Ook gaf Ellen een wijze boodschap mee aan haar volgers en vertelde dat je altijd jezelf moet blijven, waar je ook bent. “Ik doe echt mijn best om jullie echt al mijn goeie en lieve kantjes te tonen desondanks ik soms sukkel met mezelf”, begint ze haar verhaal. “Probeer niet te veel te oordelen over mensen zonder je ze echt kent en niet op basis van een programma, want het is en blijft tv. Het is ook voor mij een hele rollercoaster behind the social media maar ik doe mijn best”, aldus Ellen.

Beeld: Ex on the Beach

Must reads 👀