News

Fans opgelet: Ex on the Beach: Double Dutch All Stars komt eraan!

nieuw-seizoen-ex-on-the-beach

Goed nieuws voor alle fans van Ex on the Beach: Double Dutch. Tijdens de reünieaflevering van het negende seizoen werd namelijk bekendgemaakt dat seizoen 10 een All Stars-seizoen zal worden. En daar mag je niet zomaar aan meedoen, er werd namelijk een verkiezing gehouden. Dat belooft weer heel veel drama!

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars

We hebben het al eens eerder meegemaakt. Het vijfde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch was namelijk ook een All Stars-seizoen. Je weet wel, met Harrie, Lisa, Yasmine en Elias. Zij hadden allemaal al eens eerder aan het programma meegedaan en mochten opnieuw al hun exen verwelkomen op het strand. En aangezien het tiende seizoen van Ex on the Beach nu in aankomst is, vonden de makers van het programma dat het hoogtijd was voor een tweede All-Stars seizoen.

Reünieaflevering

Tijdens de reünieaflevering van het negende seizoen werd duidelijk dat er wel een aantal singles waren die nog eens mee zouden willen doen met het programma. Er werd dan ook een verkiezing gehouden wie de King en Queen van dit seizoen waren. Zij maken kans om deel te mogen nemen aan het Ex on the Beach: Double Dutch All Stars-seizoen. De kandidaten mochten kort even laten weten waarom zei die titel verdienden. Dennis stond gelijk op en deed een korte pitch. “Giorgina was al de queen en aangezien ik haar ex ben, ben ik dan automatisch de king.”

Maar ook Marc-Junior vond dat hij de King is van de villa. De reden daarvoor? Omdat hij ervan houdt om met vrouwen het bed in te duiken. Hij liet dan ook weten dat hij vastberaden is om Harrie De Hengst te overtreffen met het aantal bedpartners. Verder vond ook Dylan dat hij de koning van de villa was en zou hij in het tiende seizoen graag de tongtornado weer willen toepassen. Het is uiteindelijk Marc-Junior die met 10 stemmen de kans krijgt om mee te doen met het All Stars-seizoen.

Lees ook:
Je kunt je nu opgeven voor een nieuw seizoen Ex on the Beach

Bij de dames werd het ook erg spannend, want wie was de Queen van de villa in het negende seizoen? Als eerste liet Michelle weten dat als ze nog eens mee mocht doen aan het programma, ze minder braaf zal zijn en niet maar ‘aan één iemand zal plakken’. Maar ook Janey en Giorgina willen graag kans maken op een plekje in het nieuwe All-Stars seizoen.

Uiteindelijk kreeg Giorgina, net als Marc-Junior, met 10 stemmen de kans om nog eens mee te doen met het programma. Wij zijn heel erg benieuwd of we ze in het tiende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch nog eens uit de zee zien komen lopen. Can’t wait!

View post on Instagram
 

Beeld: MTV

Must reads 👀