Celebs

Dit is de reden dat er meerdere deelnemers van Ex On The Beach naar huis werden gestuurd

joyce-ex-on-the-beach

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach is nog maar net van start gegaan, maar er is nu al een hele hoop drama. In de nieuwste aflevering gebeurt er dan ook weer iets dat we allemaal niet hadden zien aankomen!

Let op! Dit artikel bevat spoilers

Om déze reden werden er deelnemers van Ex On The Beach naar huis gestuurd

In de nieuwste aflevering zijn er maar liefst vier deelnemers naar huis gestuurd. En wij vertellen je de redenen.

Positieve corona test

Eén van de grootste drama queens van dit seizoen is weer terug naar huis. Joyce was één van de acht singles die we tot onze grote verbazing niet terug zagen in de derde aflevering van onze favoriete programma. De reden hiervoor? Joyce was positief getest op corona en moest daarom direct in quarantaine.

Drie deelnemers weggestuurd

Maar Joyce is niet de enige die de villa moest verlaten! Stevie krijgt namelijk een lastige keuze. Ze moet kiezen tussen Randy, met wie ze net een spannende nacht tussen de lakens heeft gehad, of ze moet drie (!) andere singles naar huis sturen. En Randy mocht van Stevie blijven, maar dat betekent dat Luca, Lars en Tcheutche moesten de villa verlaten.

Lees ook
WOW! Dit is waar we Ayleen van Ex On The Beach al van kunnen kennen

Nieuwe singles

We balen natuurlijk dat we deze knappe singles zullen moeten missen, maar gelukkig kwamen er ook twee nieuwe singles bij! Zo maakte we kennis met Taier. Je zou denken dat zij als ex van één van de singles zou binnenkomen, maar dit is dus niet waar! Zij is eigenlijk gewoon een kers op de taart, en start dus met een schone lei.

Ook zien we dat Romée, Ayleen en Lynn naar het strand worden gestuurd. Hier ontmoeten we Ivory, de ex van Romée. Het is uitgegaan tussen de twee omdat hij zou zijn vreemdgegaan, en Ivory komt hier ook puur voor de lust. Ayleen vindt hem direct wel interessant, en zodra zij op date worden gestuurd zoenen ze er ook direct op los!

Beeld: Instagram @_saintlopezz_

Must reads 👀