News

Jotti uit Love Island had eerder een relatie met déze bekende Nederlander

jotti-love-island

Het nieuwe seizoen van Love Island is nog maar net van start gegaan, maar er is nu al een hoop gebeurd. Er zijn twee nieuwe bombshells in de villa en er moest ook al een Islander naar huis. En dat is nog niet alles! Want het blijkt nu ook dat Jotti een hele beroemde ex heeft. Wij vertellen je wie dat is!

Dit is de beroemde ex van Jotti uit Love Island

Jotti Verbruggen kwam later als bombshell de villa in tijdens het nieuwe seizoen van Love Island. En het zou zomaar kunnen dat je haar ergens van herkent. Ze is namelijk model en stond ook in de finale van Miss België. Ook heeft Jotti een beroemde ex, namelijk Wesley Sneijder.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Wesley Sneijder

Jotti deelde in haar Instagram Stories dat ze samen met Wesley Sneijder haar verjaardag vierde in Antwerpen. Ook zijn de twee een maand geleden gespot in Milaan. Ze plaatste allerlei filmpjes op haar Instagram en als je goed oplet zie je de arm van Wesley, die we allemaal herkennen door de vele tatoeages, ook in beeld verschijnen. In juni hebben de twee ook nog samen vakantie gevierd op Ibiza.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Alles wat we weten over Fé Bolleboom uit Love Island

Samen op vakantie

Jotti doet, ondanks dat ze een maand geleden nog op vakantie was met Wesley, mee aan het nieuwe seizoen van Love Island. En dat het niets is geworden tussen de twee, dat is wel duidelijk. Jotti blijkt namelijk op een heel ander type te vallen. Ze hoopt op een lange man met bruine lokken te kunnen vinden bij Love Island. Wij hopen dat haar prins op het witte paard ertussen zit voor Jotti.

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram @jottiverbruggen