Lifestyle

Wil je hebben! Een Espresso Martini voor in je kerstboom

espresso-martini-kerstboom

Wat krijg je als je onze favoriete cocktail samen met onze favoriete feestdag combineert? Espresso Martini’s voor in de kerstboom natuurlijk! Je kunt nu een Espresso Martini als kerstdecoratie voor in de kerstboom kopen! 

Kerstdecoratie

Kerst is dé periode van het jaar waarin we ons hele huis leeghalen en herinrichten. Van lampjes tot glitters tot kerstdorpen. We willen alles wat maar met kerst te maken heeft terug laten komen in de decoratie. Ten tweede vinden we het belangrijk dat onze kerstdecoraties origineel is en bij onze persoonlijke stijl past. De één heeft een hysterische kerstboom met verschillende kleuren. De ander houdt het strak bij een specifiek kleurenthema. Je mag je helemaal uitleven. Wij hanteren dit jaar een nieuw thema: onze favoriete cocktail, de Espresso Martini.

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook:
X-MAS is here! Je kunt nu een satisfyer in je kerstboom hangen

EsMa’s en PoMa’s

Bij kerst hoort familie, gezelligheid, eten en bovenal drinken. Geniaal natuurlijk om je kerstboom volledig in dit thema te gieten. Niet letterlijk natuurlijk, maar in de vorm van kerstdecoratie. Dit jaar zijn er namelijk de cocktail kerstballen op de markt gekomen. Voor je het weet hangt jouw boom helemaal vol met al je favoriete drankjes en versnaperingen.

De kerstballen kan je binnenkort online kopen bij Jungle Home. Op dit moment zijn de kerstballen nog niet te koop, maar ‘coming soon’. Op het moment dat je de EsMa’s en PoMa’s wel in kan slaan wil je er zo snel mogelijk bij zijn, want wij voorspellen dat deze heel snel uitverkocht zullen zijn!