Celebs

Love is in the air! Terror Twin Esmee Ipema heeft een nieuwe lover

esmee-ipema

Esmee Ipema, die we allemaal kennen als een van de Terror Twins uit Ex On The Beach, heeft een nieuwe liefde. Dat hebben een aantal juicekanalen bekend gemaakt. En wij stellen je graag even voor!

Dit is de nieuwe lover van Esmee Ipema

De TikTokker zou het hart van de realityster hebben veroverd.

Juicekanalen

Juicekanaal Reality_FBI heeft uiteindelijk kunnen achterhalen wie de nieuwe lover van Esmee is. Esmee was namelijk al een aantal keer met een mysterieuze man op foto’s gespot. En nu weten we eindelijk wie het is! Het zou gaan om ene Ernes. Helaas heeft hij zijn Instagram achter slot en grendel, maar hij is wel op een ander social media platform heel actief. Op TikTok heeft Ernes al bijna tienduizend volgers door het delen van een nogal bijzonder dansje! In een van zijn andere video’s laat hij weten dat hij daardoor zelfs een schouderblessure heeft opgelopen, oei!

Lees ook
OMG! Deze deelnemers van Ex On The Beach maken hun relatie officieel

Privé

Maar naast TikTok maakt Ernes ook nog eigen muziek en de nieuwe lover van Esmee heeft ook al een eigen single uitgebracht! Het lijkt er dus op dat de Terror Twin een ambitieuze man aan de haak heeft geslagen. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen is volgens Reality_FBI niet duidelijk. Esmee houdt haar liefdesleven graag privé. Daardoor weten we ook niet wie haar laatste ex-partner eigenlijk is. Wij wensen de twee heel veel liefdesgeluk samen!

Bekijk de TikTok van het bijzondere schouderdansje hieronder:

View post on TikTok

Beeld: Instagram @esmee_ipema

Must reads 👀