Celebs

Esmee Ipema over heftige verwondingen aan arm na val in de jungle

Echte Meisjes in de Jungle is momenteel wel het meest besproken programma. Het gaat er heftig aan toe en in de eerste dagen was er al een gevecht tussen twee deelneemsters. Esmee Ipema deelt haar verhaal en vertelt over de heftige verwondingen aan haar arm.

Ruzie

We hebben allemaal kunnen zien hoe de ruzie tussen Esmee en Louisa uitliep tot een gevecht in het reality-programma Echte Meisjes in de Jungle. Niet eerder sprak Esmee zich uit over het voorgeval, tot vandaag! “Graag wil ik jullie meenemen in mijn verhaal, zodat jullie precies weten wat er nou eigenlijk echt gebeurd is”, begint ze in haar Instagram Stories.

Ze legt uit dat het allemaal begon met een yel, deze had haar team ‘voor de grap’ bedacht. Het is nu eenmaal maar een spelletje, toch? “Tijdens het denk spelletje, begon Louisa opeens kinderachtig te schreeuwen. Eindelijk wonnen wij ook eens een spel en koos Annebel ervoor om voor de grap ook eens wat terug te roepen: ‘Zo voelt het nou hè!’ Meteen daarna hoorden we Louisa roepen: ‘Wie zei dat, wie zei dat?’ Vervolgens komt ze naar Annebel toegelopen en vond ze het nodig om hierover ruzie te moeten maken.”

De tekst gaat verder onder de video

View post on TikTok

Heftige verwondingen

Later hebben we allemaal op de televisie kunnen zien hoe Esmee het opnam voor haar teamgenootje en dit in het verkeerde keelgat schoot bij Louisa. “Het is uiteindelijk zo geëscaleerd dat zij mij van de berg naar beneden heeft getrokken”, gaat Esmee verder over de situatie. “Normaal gesproken heb ik helemaal geen zin om slachtoffer te gaan spelen, maar dit berichtje is puur om andere mensen te waarschuwen.”

“Helaas ben ik verkeerd op mijn elleboog terecht gekomen, waardoor deze uit de kom is geschoten”, legt de realityster uit én dit is niet zomaar wat. Ze heeft het de afgelopen maanden erg zwaar gehad en kon bijna niks zelf doen. Momenteel is ze nog steeds aan het revalideren en moet haar elleboog misschien zelfs geopereerd worden. Dit geeft haar géén zekerheid of het ooit nog wel goed komt met haar arm, leggen de dokters haar uit.

Lees ook:
Valerio Zeno over vechtpartij Echte Meisjes in de Jungle: ‘Eigenlijk mijn schuld’

Louisa’s moment van ‘fame’

Esmee Ipema vertelt in haar Instagram Stories nog meer details over haar heftige verwondingen, maar wat ons opvalt is dat ze ook nog een mededeling heeft voor Louisa. “Natuurlijk geloof ik best dat dit niet het doel was van Louisa, maar dat neemt niet weg dat zij op deze manier wel haar ‘fame’ momentje wilde pakken”, begint ze. “Je bent een volwassen vrouw van boven de 40 jaar en hopelijk ben je trots op jezelf en was het dit voor jou allemaal waard.” Ai! Geen zand erover, dus?!

Ze sluit haar verhaal nog positief af en bedankt de prachtige mensen die ze heeft mogen ontmoeten gedurende dit avontuur. Ze hoopt in de toekomst meer van zichzelf te kunnen laten zien!

Beeld: esmee ipema

Must reads 👀