News

Esmee Ipema deelt samen met haar vriend groot nieuws

esmee ipema groot nieuws

Esmee Ipema heeft al aan veel verschillende reality programma's meegedaan. Zo hebben we haar leren kennen in het spraakmakende programma Ex on the Beach waar ze samen met haar terror twin, Sharon, te zien was. Esmee heeft haar wilde tijd wel gehad en is nu al een tijdje dolgelukkig met haar nieuwe vriend, Ernes. Zij deelt nu ook samen met haar vriend groot nieuws.

Esmee Ipema

Samen met haar zusje Sharon deed Esmee Ipema mee aan Ex on the Beach: Double Dutch. Ze lieten een onvergetelijke indruk achter bij vele kijkers. Het spraakmakende duo werd dan ook niet voor niets de Terror Twins genoemd. Het lijkt erop dat de zussen wat rustiger zijn geworden en de ‘terror’-tijden achter zich hebben gelaten. Sharon heeft ondertussen al een kleintje en Esmee is al langere tijd super gelukkig met haar vriend, Ernes. Esmee Ipema deelt nu samen met haar vriend groot nieuws.

Groot nieuws

Esmee Ipema deelden samen met haar vriend groot nieuws op Instagram. De twee tortelduifjes hebben namelijk samen een nieuw nummer gemaakt. ‘Daar is die dan, Ernes wat doe jij komt vrijdag 2 juni uit op alle streamingdiensten! Check zometeen om 20:00 onze TikToks voor de PREVIEW! We hopen dat jullie dit leuk gaan vinden!’, schrijft Esmee in de caption onder de foto op Instagram.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Deze deelneemster doet voor derde keer mee aan Love Island

Op TikTok plaats het koppel alvast een preview van het nummer. In de video zien we dat Esmee het nummer aan het opnemen is en daarna danst het koppel samen op de muziek. Het nummer ‘Ernes wat doe jij’ is vanaf vrijdag 2 juni te streamen op alle streamingdiensten. We moeten dus nog even geduld hebben, maar wij zijn ieder geval al mega benieuwd naar het eindresultaat.

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @esmee_ipema