Celebs

Esmee Ipema openhartig over borstoperatie: ‘Heel veel pijn’

esmee-ipema-borstoperatie

Realityster Esmee heeft een grote following op Instagram en deelt dan ook veel over haar leven met haar fans. Begin deze week deelde Esmee Ipema dan ook schokkerend nieuws over haar borstoperatie.

Borstoperatie

Een aantal dagen geleden kwam Esmee Ipema met het nieuws naar buiten dat ze een borstoperatie heeft gehad. Ze deelt een selfie op haar Instagram Stories in de wachtkamer van het ziekenhuis. Bij de foto schrijft ze de tekst, “Oke guys, vandaag krijg ik dus een spuit in m’n borst.” And that’s it! Dit heeft natuurlijk voor veel vraagtekens gezorgd bij haar fans. Haar inbox stroomde vol met bezorgde berichtjes en vragen.

Door de vele DM’s besloot Esmee toch een uitleg te geven over de operatie en de spuit in haar borst. “Ik heb eigenlijk al tweeënhalf jaar heel veel pijn aan mijn rechterborst. Deze pijn is na mijn operatie gekomen”, legt ze uit. “Er is iets niet helemaal goed gegaan. De pijn kan ik moeilijk beschrijven, maar ik kan dus al die tijd ook al geen BH meer dragen.”

Lees ook:
WOW! Esmee Ipema is onherkenbaar door nieuwe look

‘Al vier spuiten gehad’

De realityster nam de pijn voor lief en dacht dat ze hier voor altijd last van zou hebben. Gelukkig is dit niet het geval en kwam ze een arts tegen die wel een oplossing voor haar had. “Hij heeft tegen mij gezegd dat hij een soort van spuit in mijn borst gaat zetten, een soort verdoving, waardoor het dus zo kan zijn dat de pijn voorgoed wegblijft”, vertelt Esmee Ipema openlijk over haar borstoperatie. “Ik heb nu inmiddels al vier spuiten gehad, en gelukkig deed dit helemaal geen pijn.”

Of de pijn nu voorgoed weg is, kan ze niet met 100% zekerheid zeggen. Ze hoopt dat de spuiten hebben geholpen en beloofd om haar volgers op de hoogte te houden van het proces.

Beeld: instagram @esmee_ipema

Must reads 👀