News

Esmee Cox bijt van zich af na pesterijen: ‘Zo klaar mee’

esmee-cox-geruchten-daten

Esmee Cox kennen we natuurlijk allemaal van haar deelname aan Love Island. De afgelopen tijd deelt ze regelmatig vervelend nieuws op Instagram. Haar auto wordt namelijk steeds bekrast en dit keer bijt de realityster flink van zich af.

Esmee Cox

Op Instagram deelt Esmee dat haar auto alweer bekrast is. “Een tijdje terug heb ik jullie een filmpje laten zien van mijn auto die helemaal bekrast was, en dat is vandaag weer gebeurd”, horen we haar zeggen in een video op haar Instagram Stories. Ze heeft dan ook het idee dat ze wordt gepest. “Online gebeurt pesten ook. Daar heb ik zelf ook regelmatig mee te maken. Gelukkig krijg ik ook heel veel leuke en lieve berichtjes binnen. Maar er zitten ook wel eens negatieve comments tussen natuurlijk”, aldus de realityster.

‘Blijf van andermans spullen af’

Maar dit keer ging het dus verder dan alleen online pesten. “Wanneer het echt voor je deur of bij je huis – wat je veilige plekje is – gebeurt, dan ga je er anders over nadenken”, gaat ze verder. “Maar blijf van andermans spullen af.” Toch heeft ze niet het gevoel dat deze pesterijen snel zullen stoppen. “Laten maken kan ik wel weer doen, maar dan heb ik er waarschijnlijk zo weer nieuwe krassen op zitten”, laat ze weten. Daarom is het nu tijd voor wat maatregelen. “Ik ga een camera aanschaffen, zodat diegene op beeld wordt gezet.”

In een andere Story op Instagram laat de realityster goed zien hoe haar auto is onder gekrast. “Ben er zo klaar mee”, schrijft ze. “Het blijft gebeuren en altijd in de nacht. En niet door kinderen wat jullie de vorige keer vroegen”, gaat ze verder. “Een volgende keer wordt de dader op beeld gezet”, sluit Esmee haar bericht af.

Beeld: instagram: @esmeecox