News

Esmee Cox reageert op liefdesgeruchten: ‘Het is nog pril’

esmee-cox-geruchten-daten

In 2021 won Esmee Cox samen met ex-lover Job Stevens Love Island. De twee waren smoorverliefd op elkaar, maar helaas was dat niet van lange duur. In de podcast van FawrynotSawry vertelt Esmee dat ze daar veel liefdesverdriet van heeft gehad, maar dat ze inmiddels ook weer aan het daten is.

Esmee Cox

In de podcast laat de Love Island-winnares Esmee Cox weten dat ze haar liefdesverdriet niet altijd heeft geuit. “Ik ben er wel een tijdje kapot van geweest”, vertelt ze. Ze zag Job als de vader van haar toekomstige kinderen, maar inmiddels zijn de twee ‘gewoon vrienden’. “Ik zal altijd van hem blijven houden. Ik ben wie ik nu ben, omdat ik hem ben tegengekomen zijn mijn leven. Maar ik heb het stukje wel afgesloten. Jij wil mij niet meer, dus ga ik ook door”, aldus Esmee.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Leroy de Rouw ondergaat cosmetische ingreep: ‘Weinig zin in’

Daten

En het is inmiddels wel duidelijk dat Esmee verder is gegaan. Zo kwamen de juice kanalen er namelijk achter dat ze weer aan het daten is. In de podcast van Fawry laat ze weten dat het nog niet heel serieus is. “Het is nog pril. Je wilt niet meteen dat er een ding van gemaakt wordt. Als je een keer een leuke date hebt gehad is het meteen ‘die zijn samen’, maar ik doe gewoon lekker mijn ding.” Als Fawry aan haar vraagt wie de gelukkige is, wil Esmee daar nog niet op reageren. “Ik ga helemaal niks meer zeggen.” Wij wensen Esmee in ieder geval heel veel geluk in de liefde.

Beeld: Instagram: @esmeecox