Celebs

Love is in the air! Esmee Cox is aan het daten met deze Love Islander

esmee cox daten

Job en Esmée wonnen in 2021 Love Island en gingen samen met 25.000 euro naar huis. De twee gingen al snel samenwonen en poste veel romantische kiekjes samen. Helaas is het koppel al een tijdje niet meer samen. Maar is Esmee nu aan het daten met een andere Love Islander?

Love Island

Esmee Cox deed in 2021 mee aan het programma Love Island om weer te beginnen met daten. Zij was hier op zoek naar haar ware liefde. Tijdens het programma heeft zij deze ook zeker gevonden. De knappe brunette vormde samen met Job een koppel en zij werden stapel verliefd op elkaar. De twee maakte het tijdens Love Island officieel en wonnen het programma. Kort na de uitzendingen gingen Esmee en Job samenwonen en plaatste ze regelmatig romantische kiekjes. Helaas heeft de relatie geen stand gehouden, want zij besloten vorig jaar april uit elkaar te gaan.

Jotti en Cas

Hetzelfde geldt voor Jotti en Cas. Zij kwamen beide single de villa van Love Island ingestapt en kregen tijdens het programma een relatie. Ook zij gingen met veel liefde en een enorme geldprijs naar huis. Het koppel leek dolgelukkig, totdat er veel drama in de media ontstond over Cas. De situatie werd al helemaal duidelijk toen de reünie van Love Island op Videoland verscheen. Cas stapte als eerste naar binnen en had geen idee dat zijn ex-geliefde ook nog zou komen. Tot grote verbazing van de meeste Islanders, stapte Jotti niet veel later ook binnen. Zij had nog heel wat te bespreken met Cas. Hij zou namelijk met andere meiden contact hebben gehad tijdens de relatie met Jotti. Dit was ook de reden voor Jotti om de relatie te beëindigen.

Lees ook: 
Bibi Breijman en Waylon samen aan het genieten op vakantie

Mysterieuze nieuwe vlam

Esmee Cox plaatste afgelopen weekend een foto op Instagram. Hierin was te zien dat ze uiteten was in een restaurant. De brunette schreef er niet bij met wie ze was, maar het is voor vele geen onbekende. Een bron van een juice channel meldde dat Esmee hier met een gezellige date zat, namelijk Cas Hooijer. Zij werden samen gespot in het restaurant, terwijl ze aan het genieten waren van een heerlijk etentje. Wat zal er precies spelen tussen de twee?

Beeld: Instagram: @esmeecox

Must reads 👀