Love

Wil je weten! Dit zijn de erogene zones van de man

erogene-zones-man

Dat je niet aan z’n grote teen moet gaan likken om hem opgewonden te maken, weten we allemaal wel (al zijn die mensen er ook). Wat dan wel de erogene zones van de man zijn? Dat vertellen wij je met alle liefde. 

Staat er een spannend avondje op de planning? Dan kan je makkelijk de hele avond gaan tongen of je op het gebied down there focussen, maar heb je de onderstaande erogene zones van de man al wel eens overwogen?

De V-line

Dit gedeelte wordt niet voor niets als het meest sexy lichaamsdeel van een man gezien door menig vrouw. Dit zijn namelijk de twee schuine en onderste buikspieren. Ook mega gevoelig, dus een goeie plek om de focus op te leggen!

Onderlip (en het gedeelte daaronder)

Ga eens met je vinger over het gedeelte van je kin onder je onderlip heen? Juist, dat plekje is ontzettend gevoelig en een aanraking voelt direct als een tinteling. Dit is niet anders voor de man.

Perineum

Dit plekje behoeft wat meer toelichting: dit is namelijk het plekje tussen de ballen en de anus. Mochten jullie je allebei iets meer op je gemak voelen, kan je dit een keer uitproberen. Even outside of the comfortzone, maar het schijnt dat als je eenmaal over die barrière heen bent, hij niets anders meer wil.

Onderrug

Wat? Ja, deze hadden wij ook niet direct verwacht. Het blijkt dat een zenuw aan de onderkant van het ruggenmerg alle spanning in de liezen veroorzaakt. Wel de moeite waard om eens uit te proberen, dus.

Lees ook
Psst, nog nooit klaargekomen? Met deze tips bereik je zeker je hoogtepunt

Nipple game

Deze worden bij de man vaak vergeten, en dat is zonde. Zijn tepels zijn wellicht nog wel meer gevoelig dan die van jou! Het zijn namelijk enorm gevoelige zenuw uiteindes die dit plekje zo intiem maken.

Oorlel

Wederom een plek waar wij ook niet vies van zijn, want wie houdt hier niet van? Een kus of lik aan zijn oorlel kan ook voor de nodige sensuele spanning zorgen.

De binnenkant van de dijen

Ook deze huid bevat veel zenuwen. Er staat dus al zoveel spanning op, dat de lichtste aanraking voor opwinding zal zorgen. Masseer deze plek, of experimenteer eens met je tong. Dan is het klusje zo geklaard 😉

Beeld: pinterest