Celebs

EOTB’s Shani en Davey delen groots nieuws: ‘Ik maak mijn eigen keuzes’

Danique
eotb's-shani-davey-trouwen

Het Ex On The Beach koppel Shani van Hoey en Davey Schniermanni gaan trouwen! Dat goede nieuws deelde de love birds zondag op Instagram.

Shani en Davey

Tijdens Ex on the Beach: Double Dutch bloeide de liefde tussen Shani en Davey in een snel tempo op. De twee konden niet van elkaar afblijven en verlieten het programma als een koppel. De love birds hebben niet altijd een steady relatie gehad. Ze gingen al snel samenwonen en hebben een nodige break gehad, maar inmiddels zijn ze alweer een hele tijd blij met elkaar! En dat was al te zien aan Davey’s enorme tatoeage die hij pas geleden heeft gezet én dat was nog maar het begin. De realityster is namelijk op één knie gegaan voor zijn vriendin.

Lees ook:
EOTB-Shani ondergaat cosmetische ingreep: ‘Kers op de taart’

‘I said yes’

Nu de twee alweer een hele tijd samenwonen, was het tijd voor de volgende stap. Trouwen! Shani deelde afgelopen zondag een video van het aanzoek op Instagram. We zien hoe Davey op het vliegveld op één knie gaat en zijn vriendin ten huwelijk vraagt. Shani vertelt in de beschrijving dat ze ‘ja’ heeft gezegd: “He asked me and i said YES 💍”

Ook schrijft Shani het volgende bij het filmpje van het aanzoek. “Ik maak mijn eigen keuze’s en heb de mening van andere niet nodig.” Ze reageert bij voorbaat alvast op de mensen die dit huwelijk zouden afkeuren. Ook haar comment section heeft ze uitgezet én niet alleen bij deze video, maar bij de meeste van haar Instagram post. Ze heeft dus overduidelijk geen zin in negatief commentaar. Wel is er in haar post nog ruimte voor een bedankje: “Bedankt aan iedereen die ervan wist om te zwijgen❤️”