Celebs

EOTB’s Jørney deelt heftig bericht: ‘Afscheid van negativiteit en twijfel’

jørney

Realityster Jørney Hendrikx heeft het afgelopen jaar veel negatieve dingen meegemaakt. EOTB’s Jørney blikt doormiddel van een heftig Instagram bericht terug op 2022: “Ik deed dingen voor anderen, ook al maakte het me niet gelukkig.”

Risico’s nemen

Jørney plaatste gisteren een foto van zichzelf op Instagram met een heftig verhaal erbij. Ze schrijft onder andere wat ze in 2022 geleerd heeft. “Bijna december, bijna gaan we de laatste maand van het jaar in. Wat ik vooral heb geleerd dit jaar is dat ik ben wie ik ben. Iemand zijn goedkeuring is niet nodig”, begint de realityster haar verhaal.

Voor haar stond 2022 in het teken van risico’s nemen. “Ik nam een ​​risico met mijn carrière door mijn dagelijkse baan op te zeggen om mijn passie na te jagen in de mediawereld. Ik kreeg veel kritiek en twijfel van mensen van wie ik dacht dat ze achter me zouden staan.”

Niet gelukkig

De realityster vertelt dat ze het vanaf nu héél anders wil gaan doen. “Het grootste deel van mijn leven was ik een people pleaser. Ik deed dingen voor anderen, ook al maakte het me op de lange termijn niet gelukkig”, gaat ze verder in het bericht. Doordat zij altijd aan anderen dacht, liet ze zichzelf een beetje links liggen. “Uiteindelijk vergeten we de enige persoon waarop we ons moeten concentreren: onszelf! 2022 was tot nu een kans voor mij om mezelf op de EERSTE plaats te zetten in het nastreven van wat me gelukkig maakt, zowel geest als ziel.”

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook:
Sad news! Rianne Meijer deelt verdrietig bericht over miskraam 

‘Afscheid van negativiteit’

Ondanks het zware jaar kijkt ze wel met een hoopvolle blik naar de toekomst toe. Ze wil alle slechte gebeurtenissen achter zich laten. “Als we afscheid nemen van 2022 is het ook een kans om afscheid te nemen van alle negativiteit en twijfel in mijn leven”, schrijft Jørney nog onder haar Instagram bericht.

Als laatste wil ze aan haar volgers vertellen wat voor leuke dingen het volgende jaar voor haar in petto heeft! “Met een nieuwe carrière en een prachtige dochter in het verschiet, & nog iets waar ik (nog) niks over kan zeggen, ben ik opgewonden om alle positiviteit + vreugde in mijn leven toe te laten”, blikt de beauty positief vooruit op de toekomst. “Nieuw leven. Nieuw hoofdstuk. Nieuwe jij!” En zo is het! Happy 2023 alvast 😉

Beeld: Instagram @jurney.hendrikx

Must reads 👀