News

EOTB-Shirley niet blij met botox: ‘Ik lijk op Woody van Toy Story’

eotb-shirley-botox

Realityster Shirley Cramer kennen we van verschillende programma's, maar in Ex On The Beach: Double Dutch herkende de fans haar bijna niet. Het is dus geen geheim dat ze hier en daar wat botox laat inspuiten, maar deze keer is de beauty er écht niet blij mee!

Shirley Cramer

Shirley Cramer, waar heeft ze eigenlijk niet aan meegedaan? In 2019 deed ze samen met haar (inmiddels ex) vriendje Damian Diepenveen mee als koppel in Temptation Island VIPS. Ondanks dat de relatie na het programma stuk liep, heeft ze er wel een carrièreboost aan overgehouden. Later zagen we de beauty nog verschijnen in Ex On The Beach: Double Dutch en schoof ze aan tafel bij Eating With My Ex. Door de jaren heen beginnen de fans haar steeds minder te herkennen, ze is duidelijk niet vies van een cosmetische ingreep hier en daar. Toch is EOTB-Shirley nu iets minder te spreken over de botox in haar kaken. Ze deelt haar frustraties in een filmpje op TikTok.

Lees ook:
Zien! One Direction-Liam Payne onherkenbaar door botox

Botox gone wrong

Op TikTok heeft de realityster inmiddels een grote following opgebouwd en ze houdt haar fans hier regelmatig op de hoogte van wat er allemaal in haar leven speelt. De leuke dingen, maar ook zeker als er iets compleet misloopt! Een aantal dagen geleden is er dan ook een filmpje online gekomen, waarbij EOTB-Shirley haar frustraties uit over een mislukte botox ingreep. Ze vertelt in de video dat ze botox in haar kaken heeft laten spuiten, zodat ze niet meer haar tanden knarst tijdens het slapen.

De realityster legt ons uit dat je van zo een ingreep normaal gesproken niet zoveel verschil aan de buitenkant kan zien, maar bij haar is er helaas iets misgegaan. Ai! “Als ze een beetje verkeerd prikken dan kan je niet meer breed lachen”, wat dus precies bij de brunette is gebeurd. “Het zit er al anderhalve maand in en het wordt gewoon niet beter als dit”, vertelt ze terwijl ze een brede glimlach naar de camera probeert te geven. “Ik lijk op Woody van Toy Story.” Gelukkig kan ze de lol er wel van inzien, maar het duidelijk dat de beauty er niet blij mee is. “Best jammer”, staat er dan ook onder de TikTok-video geschreven.

View post on TikTok

Beeld: instagram @shirleycvc

Must reads 👀