Celebs

EOTB Shani en Davey over hun toekomstplannen: ‘Kleine Shani’

shani-davey-toekomstplannen

Shani en Davey zijn misschien wel het meest besproken Ex On The Beach-koppel ooit. Het ging aan, toen weer uit, maar nu lijkt het toch voorgoed weer aan. Shani en Davey nu namelijk goed nieuws over hun toekomstplannen. 

Shani en Davey

Na het bewogen liefdesverleden van Davey en Shani lijkt het stel nu alles op de rit te hebben. In een YouTube-video vertellen ze alles over hun relatie en toekomstplannen, door middel van een Q&A. Ze zijn zeker niet bang om alle ins and outs te delen met hun volgers en starten direct met een stevige binnenkomer. De vraag is of het EOTB koppel ooit wil beginnen aan kinderen?

“Ja, wij hebben een kinderwens”, begint Shani lachend. “Wij willen wel van ons samen een klein baby’tje. Het liefst een kleine Shani, die eruit ziet als mij en die het karakter heeft van mij.” Maar het moet niet een volledige kopie worden van de blondine, want de oren en wimpers mag ze krijgen van papa Davey.

Lees ook:
EOTB’s Shani en Davey delen groots nieuws: ‘Ik maak mijn eigen keuzes

Trouwplannen

Nu dat we weten dat het stel een grote kinderwens heeft, zijn we natuurlijk ook benieuwd wanneer de twee dan eindelijk in het huwelijksbootje stappen. Afgelopen december heeft heel Nederland kunnen zien hoe Davey op één knie ging voor zijn geliefde. Op social media maakten de love birds het nieuws bekend, ze zijn verloofd! Het liefst zetten de twee deze plannen voort in de aankomende zomer, wanneer het lekker weer is. En de trouwplannen staan al in de startblokken!

“We zijn nu bezig om alles te plannen”, vertelt Shani. “Als dat allemaal geregeld is dan houden we jullie zeker op de hoogte.” Rond juni of juli kunnen we een trouwfeest verwachten hint het stel al. En dat niet niet het enige nieuws wat ze met hun trouwe kijkers willen delen.

Na de bruiloft hopen de lovers ook snel een huis te kunnen kopen. Momenteel wonen ze wel samen, maar huren ze het huis. “Het plan is om dat dit jaar nog te doen en daarna willen we een kindje”, aldus Shani. Genoeg toekomstplannen voor EOTB Shani en Davey dit aankomende jaar!

Watch on YouTube

Beeld: instagram @shanikevh

Must reads 👀