Celebs

EOTB-Shani ondergaat cosmetische ingreep in Turkije

Fillertje hier, botoxje daar. Zoals we weten zijn veel realitysterren niet vies van plastische chirurgie. Zo is EOTB-Shani ook afgereisd naar Turkije voor een cosmetische ingreep! Ze deelt de beelden op Instagram.

Cosmetische ingreep

Even heen en weer naar Turkije, niet voor een vakantie, maar voor een bezoekje aan de plastische chirurg. Shani uit Ex On The Beach is samen met haar vriendje Davey in het vliegtuig gestapt om hier een cosmetische ingreep te ondergaan. Naast dat ze haar onderkin heeft laten doen en haar kaaklijn is strak getrokken, houdt het hier niet op voor de blondine.

EOTB-Shani heeft een samenwerking met Esteworld en gaat hier een booblift laten doen. Nadat ze heel wat kilo’s kwijt is geraakt, is ze dáár ook wat volume kwijtgeraakt. De realityster neemt haar volgers helemaal mee in het proces en wil zo transparant mogelijk zijn over de ingreep.

View post on Instagram
 

Lees ook:
EOTB-Shani ondergaat cosmetische ingreep: ‘Kers op de taart’

Heftige ingreep

Voordat EOTB-Shani de ingreep zou ondergaan, legt ze haar volgers eerst uit wat ze hier allemaal voor heeft moeten doen. En dat is nog al wat! Het is zeker geen makkelijke ingreep en het is dan ook enorm belangrijk dat degene helemaal fit en gezond is voordat een booblift kan plaatsvinden.

Vanochtend is de EOTB’er onder het mes gegaan en ze deelt een kiekje na de ingreep. Ze is weer wakker en zoals het er op de beelden uit ziet, is alles goed gegaan! Wij zijn benieuwd naar het resultaat!

Beeld: instagram @shanikevh

Must reads 👀