Celebs

WOW! Sem van Ex On The Beach heeft heftig een auto-ongeluk gehad

sem-auto-ongeluk

Sem de Coninck, die waarschijnlijk kent door haar deelname aan Ex On The Beach in 2021, deelde vervelend nieuws op Instagram. Gisteravond reed ze met haar vriend in de auto toen ze de macht over het stuur verloor en een heftig auto-ongeluk kreeg. 

Sem van EOTB samen met vriend een heeft auto-ongeluk gehad

”Ik verloor de macht over het stuur”, deelt ze in haar Instagram Stories.

Heftig auto-ongeluk

Wanneer je door de Instagram Stories van de 22-jarige Sem de Coninck swipet, zie je dat ze het gisteravond heel gezellig had met haar vriend op de kermis in Uden, maar helaas eindigde de avond wat minder gezellig. Vervolgens deelt de realityster namelijk een heftig verhaal. ”Lieve allemaal. Ik zal de komende dagen wat afwezig zijn op Instagram”, begint ze haar verhaal. ”Jason en ik hebben gisteravond een heftig auto-ongeluk gehad. Ik kwam in een greppel waar kiezels in lagen langs de weg, waardoor ik de macht over het stuur verloor en we met hoge snelheid tegen 2 lantaarnpalen en een betonnen viaduct geknald zijn”, gaat ze verder. ”Opgehaald met de ambulance, 2,5 uur in het ziekenhuis gelegen. We zijn nu oké. Tijd om te herstellen nu.” Ze eindigt haar verhaal nog met een belangrijke boodschap: ”Gevaar zit in een klein hoekje, let goed op jezelf!”.

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook
Sem van Ex On The Beach heeft een nieuwe vriend en dit is hem

Auto total loss

Ook deelt Sem in haar Stories dat hij auto niet meer te redden viel. ”Verdere foto’s van mijn auto, mezelf of Jason ga ik niet met jullie delen. Wat er is gebeurd is al erg genoeg. Deze foto’s zijn niet voor Instagram bedoeld”, schrijft ze. ”Mijn auto is total loss en naar de sloop. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. I’m back when I’m better!”. Wij wensen Sem en Jason heel veel sterkte!

Beeld: Instagram @semdeconinck

Must reads 👀