News

Janey en Maxim over nieuwe aflevering EOTB: ‘Heftigste van het seizoen’

eotb janey en maxim

We zijn pas drie afleveringen verder, maar het negende seizoen van Ex On The Beach is nu al mega juicy. Zo hebben we al veel steamy scenes kunnen zien en zijn de eerste exen al aangespoeld. Helaas moeten we weer een week wachten tot de volgende aflevering, maar Janey en Maxim gaven alvast wat juicy details over de volgende aflevering.

Ex On The Beach

In de derde aflevering van Ex On The Beach zagen we dat Megan haar entree maakte in de villa. Het duurde niet lang voordat de brunette al zorgde voor drama. In EOTB De Afterparty waren Janey en Maxim te gast en bespraken zij samen met presentatoren Sanne en Yael de derde aflevering van het negende seizoen.

Janey & Maxim

In EOTB De Afterparty zijn dit keer Janey en Maxim op bezoek. Zij gaan samen met Sanne en Yael in gesprek over de derde aflevering. Janey geeft aan dat het ‘met de aflevering heftiger wordt’. De blondine vindt het dan ook moeilijk om te zien dat zij zoveel steamy scenes heeft met Marc-Junior. “Ach, ik wist echt wel dat ik veel het bed deelde met Marc, maar dat het echt zoveel was… dat wist ik echt niet”, aldus Janey.

Maxim was daarentegen wel te spreken over hoe hij overkomt op televisie. “Persoonlijk vind ik dat ik nog wel rustig ben. Ik ben ook een rustige jongen en ik ben ook niet haantje-de-voorste. Maar ja, wie weet wat er nog komt. Ik vind het wel leuk om het terug te zien en ik ben benieuwd wat er nog gaat komen.”

Watch on YouTube

Lees ook: 
Heeft Megan Desaever een relatie met deze EOTB-deelnemer?

Juicy details

Ook kunnen Sanne en Yael het niet laten om even door te vragen over de volgende aflevering. Janey en Maxim geven beide aan dat dit ‘de heftigste aflevering van dit seizoen’ wordt genoemd. Zo laten de twee weten dat de volgende aflevering alles heeft, waar Ex On The Beach omdraait. “Vechten, drama, bedavontuurtjes en heel veel exen”, vertelt Maxim. “Ik denk dat dit de heftigste aflevering wordt van het hele seizoen”, laat Janey weten. Oeh! Wij zijn mega benieuwd en kunnen nu al helemaal niet meer wachten op de aflevering van volgende week.

Beeld: MTV

Must reads 👀