Celebs

EOTB’s Giovanna onthult of ze geld heeft gestolen van Harrie de hengst

eotb-giovanna-harrie

Het achtste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is inmiddels afgelopen, maar toch vragen wij ons nog steeds af of Giovanna nou echt geld van Harrie (aka de hengst) heeft gestolen of niet.

Heeft Giovanna wel of niet geld gestolen van Harrie?

De Braziliaanse beauty geeft ons nu eindelijk wat duidelijkheid en maakt daarmee ook een einde aan alle roddels.

Uber-ritje

Giovanna kwam in Ex On The Beach het strand opgelopen als de ex van Harrie, die vervolgens meteen een glas drinken in zijn gezicht kreeg. De Braziliaanse kreeg namelijk nog tweehonderd euro van hem voor een Uber-ritje, maar daar was Harrie het niet mee eens. Zijn ex zou volgens hem een tas hebben leeggehaald waar drieduizend euro in zat.

Romée

En ook andere deelnemers van EOTB hebben meerdere keren bevestigd dat deze roddel inderdaad waar zou zijn. Zo vertelde Romée in een interview met RUMAGTV dat Giovanna het zelf ook zou hebben toegegeven, maar dat is volgens de Braziliaanse een leugen. “Aan wie zou ik dat toegeven? Aan Romée? Mijn hater?”

Lees ook
Luca van EOTB over het opvliegende karakter van Romée: ‘Echt een afknapper’

Leugen

“Ik heb dat geld niet eens gezien daar”, vertelt ze in de video. “Het is gewoon vreemd, want niemand heeft zomaar even drieduizend euro liggen.” De dingen die Harrie allemaal heeft gezegd zijn volgens haar dus een leugen. “En weet je wat grappig is, hij heeft mijn naam opgeschreven voordat hij naar Ex On The Beach kwam”, lacht ze. Dat is volgens de Braziliaanse nogal vreemd als iemand van je heeft gestolen. “Sensatie”, noemt ze het.

To be continued

“Ik ga met mensen om die veel meer geld hebben dan Harrie”, deelt ze. “Dan gaat die sukkel zeggen dat ik van hem heb gestolen.” Nick vraagt aan het einde van de video nog of ze er iets mee gaat doen. “Ja, maar daar kan ik nog niks over zeggen”, aldus Giovanna.

Beeld: MTV

Must reads 👀