Celebs

Baby news! Deze EOTB-deelnemer is een trotse vader geworden

Nicoline
eotb-deelnemer-vader

We love to see it! Oud deelnemers die alle mooie momenten in het leven met hun volgers delen! Zo deelt deze EOTB-deelnemer het prachtige nieuws dat hij een trotse vader is geworden van dochtertje! 

EOTB-deelnemer

De kersverse vader is oud EOTB-deelnemer Robin de Rouw. Robin deed in 2018 mee aan het populaire programma en kwam destijds de zee uit gelopen als ex van Geneviève. Wow, die waren we even vergeten! Hij zat dus in hetzelfde seizoen als Channah Koerten, Alex Maas, Jorden, Elodie Lie en Jamecia.

Happy family

Inmiddels heeft Robin de liefde gevonden en vormt hij een gelukkig gezinnetje met zijn vriendin Rowena Passon en dochtertje Solange. Maar het is opnieuw tijd voor beschuit met muisjes laat de oud EOTB-deelnemer via zijn Instagram weten. Er is een heuse EOTB-baby geboren! Vorige week is hun tweede dochtertje geboren maakt de kersverse vader bekend via een lieve foto. “You make us complete”, schrijft Robin in de caption.

Lees ook:
Baby news! Influencer Vita Boers is zwanger van eerste kindje

Grote zus

Robin’s eerste dochter Solange is dus een grote zus geworden met de komst van haar babysister. Het meisje heeft de prachtige naam Isabel de Rouw gekregen en is op 13-11-22 geboren. Wij wensen de trotse ouders en Solange veel geluk toe met z’n 4tjes!

Beeld: instagram: @robinderouw