News

EOTB-deelnemer krijgt onaangename verrassing bij binnenkomst

EOTB deelnemer verrassing

Vorige week zagen we de heftige entree van extraatje Cynthia in Ex On The Beach. En nu hebben we inmiddels ook kunnen zien hoe ze de villa binnenkwam. Daar gooide Cynthia er nog een schepje drama bovenop en kreeg ze een onaangename verrassing.

Ex On The Beach: Double Dutch

Gisteren konden we weer genieten van de vijfde aflevering van ons favoriete programma Ex On the Beach. In de aflevering van vorige week zagen we de entree van extraatje Cynthia. Tijdens haar binnenkomst ging het er nogal heftig aan toe en ontstonden er al snel veel conflicten, die uitliepen op een heftige ruzie. Het duurde namelijk nog geen minuut of ze had Ellen al beledigd met een vervelende opmerking over haar lichaam. En daar was Giorgina het niet mee eens, die vervolgens zelfs met de nieuwkomer op de vuist ging. In de aflevering van gisteren ging de ruzie gewoon door en gooide Cynthia er nog een schepje bovenop. Maar de EOTB-deelnemer kreeg ook nog een onaangename verrassing bij binnenkomst.

Onaangename verrassing

De nieuwkomer werd dus niet bepaald goed ontvangen in de villa. Door haar gedrag wilde niemand haar nog een rondleiding geven en daarom besluit Cynthia zelf maar de villa te verkennen. De andere dames besloten ondertussen om haar matras in het water te gooien. Cynthia wil daarom draag de kleding en koffers van de andere singles en exen nat maken, maar Ellen is haar voor een gooit een glas vol met urine in het gezicht van Cynthia.

Lees ook: 
Ellen van Ex on the Beach deelt goed nieuws op Instagram

En als je dacht dat dat wel genoeg drama is voor één aflevering, dan heb je het mis, want Cynthia had ook nog een extra power. Zij mocht namelijk een koppel naar de Love Mansion sturen. In eerste instantie koos zij Cinta en Joey. Hierdoor werd Megan woest, omdat zij stiekem toch wel wat gevoelens heeft voor Joey. Door Megan haar woede-uitbarsting, besluit Cynthia toch haar keuze terug te draaien. Cinta mag helaas niet meer mee, maar Megan mag samen met Joey één nacht in de Love Mansion slapen. Het lijkt erop dat de afleveringen met de week heftiger worden en we zijn alweer benieuwd naar die van volgende week.

View post on Instagram
 
Beeld: Ex on the Beach