News

Oeh la la: Déze EOTB-deelnemer heeft een nieuwe liefde

eotb janey en maxim

In Ex On The Beach draait alles om feesten, drama en lust. Maar heel soms is er ook tijd voor een beetje liefde. En hoewel we pas twee afleveringen hebben gezien van het realityprogramma, onthult deze EOTB-deelnemer in een nieuwe aflevering van De Beach Bar dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden.

Ex On The Beach: Double Dutch

Het negende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is in volle gang en afgelopen week konden we alweer genieten van de tweede aflevering. Het seizoen begon al vrij heftig en tijdens de eerste nacht ging het er al heet aan toe in de villa. Tot nu toe hebben we vooral veel drama en lust gezien, maar nog niet echt liefde. Toch heeft deze EOTB-deelnemer na het programma een nieuwe liefde gevonden.

Nieuwe liefde

In de nieuwste aflevering van De Beach Bar vertelt EOTB-deelnemer Jonna dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden. We leren Jonna kennen als een van de originals en hij is vooral op zoek naar lust en drama, maar dat is inmiddels helemaal veranderd. Hij is namelijk helemaal in love met zijn nieuwe vriendin. “Ik heb na Ex On The Beach iemand ontmoet waar ik het heel erg leuk mee heb”, vertelt hij.

Lees ook: 
Deze persoon spreekt de voice over van Ex on the Beach in

“Ik ben daar heel erg blij mee eigenlijk”, gaat Jonna verder. Ook vertelt de spierbundel dat het behoorlijk serieus is tussen de twee. “Het is serieuzer dan daten. Je kan wel zeggen dat ik nu echt in een relatie zit”, stelt hij. “Ik zit vast aan de ketting.” Wie deze mysterieuze dame is, dat wil Jonna helaas nog niet kwijt. Wel laat hij weten dat het ‘geen bekende’ is. Wij wensen hem ieder geval heel veel geluk met zijn nieuwe vriendin en hopen binnenkort meer van het koppel te zien.

 

Beeld: MTV