News

Baby nieuws: deze EOTB-deelneemster is in verwachting

eotb-deelneemster-in-verwachting

Op Instagram deelde oud-deelneemster Rowan van Ex on the Beach leuk nieuws. Ze laat samen met haar lover weten dat ze binnenkort hun eerste kindje zullen verwachten.

Ex on the Beach: Double Dutch

We begrijpen het als er misschien niet gelijk een belletje gaat rinkelen, het is ook al een paar seizoenen geleden. Rowan kwam namelijk de zee uit gelopen voor haar ex Harrie Snijders, in het vijfde seizoen, ook wel het All Stars seizoen, van Ex on the Beach: Double Dutch. Maar dat niet alleen, want het bleek dat Rowan ook de ex was van Elias Giannoccaro. Je weet wel, die ene met de ketting.

Rowan Tess van den Hevel

In Ex on the Beach kwamen we niet heel veel te weten over de knappe blondine, maar we hebben even wat research gedaan. De inmiddels 23-jarige Rowan komt uit Zaandam. Heeft een opleiding op de dansacademie van Lucia Marthas gevolgd en heeft deze in 2016 afgerond. Daarna is ze begonnen als professioneel danseres en is ze ook nog model. Ook in de liefde gaat het de blondine goed af, ze heeft namelijk alweer een tijdje een relatie. En nu deelt het stel op Instagram heel goed nieuws.

Lees ook:
Fans opgelet: Ex on the Beach: Double Dutch All Stars komt eraan!

In verwachting

Op het Instagram-account van Rowan zien we een foto met haar vriend die zijn hand op de baby belly van Rowan heeft. “In one beat of a heart, our family grew by one”, schrijft Rowan bij de foto. Ze is samen met haar vriend Marc zwanger van hun eerste kindje. De blondine heeft verder niet duidelijk gemaakt wanneer ze het kindje zullen verwachten. Wij wensen Rowan en Marc heel veel geluk samen.

Beeld: MTV