Celebs

Zien! EOTB-Davey zet gigantische tattoo van zijn vriendin Shani

eotb-davey-tattoo-shani

Het Ex On The Beach-koppel Davey Schiermanni en Shani van Hoey zijn niet vies van een tattootje hier en daar. Om de liefde aan zijn girlfriend te bewijzen heeft EOTB-Davey nu een tattoo van Shani gezet!

Ex on the Beach: Double Dutch

Tijdens Ex on the Beach: Double Dutch bloeide de liefde tussen Shani en Davey in een snel tempo op. De twee konden niet van elkaar afblijven en verlieten het programma als een koppel. De love birds hebben terug in Nederland (en België) wel wat ups en down gehad, maar ze zijn er altijd weer goed uitgekomen! Het lijkt erop dat de twee dolgelukkig zijn met elkaar en dat moet gevierd worden. Davey zet nóg een liefdestattoo van zijn vriendinnetje Shani.

Lees ook:
OMG: op deze bizarre plek heeft EOTB Shani een tattoo van Davey laten zetten

Tatoeage

Beide realitysterren zitten onder de tatoeages en dit is dan ook niet de eerste tattoo die het stel van elkaar laat zetten. Zo heeft Shani een tatoeage van Davey op haar billen staan en heeft Davey voor zijn girlfriend een tattoo op zijn hand gezet. En zoals de rest van zijn tattoo’s is deze nieuwe ook zeker niet subtiel. EOTB-Davey heeft een super grote ‘Shani’ tattoo gezet op zijn borstkas. Op het Instagram-account van de tattooshop staat het eindresultaat. Tussen twee grote rozen in staat Shani haar naam vanaf nu permanent op de borst van lover Davey. Op de foto’s ziet het eruit dat ze beide hartstikke blij zijn met het resultaat!

View post on Instagram
 

 

Beeld: instagram @shanikevh

Must reads 👀