News

Kijkers gaan los over bizarre entree van ‘extraatje’ in EOTB

EOTB deelnemer verrassing

De vierde aflevering van Ex on the Beach staat alweer online, dus het was weer tijd voor heel veel drama. En dat kwam dit keer vooral door de bizarre entree van de nieuwkomer Cynthia.

Ex on the Beach

Afgelopen zondag hebben we weer kunnen genieten van de vierde aflevering van ons favoriete programma Ex On the Beach. Al eerder vertelde Janey en Maxim dat dit één van de heftigste afleveringen ging worden van heel het seizoen. Daar hebben de twee zeker niet over gelogen, want er was echt ontzettend veel drama bij de singles. Dat kwam voornamelijk door de nieuwkomer in de villa. Tijdens haar binnenkomst ging het er namelijk nogal heftig aan toe en ontstonden er al snel veel conflicten, die uitliepen op een heftige ruzie.

Bizarre entree

We hebben het wel al vaker gezien in eerdere seizoenen van Ex on the Beach. Er komen namelijk niet alleen exen aangespoeld op het strand, maar ook extraatjes maken hun entree in de villa. In het negende seizoen van het spraakmakende programma was dat Cynthia. Tijdens een dansles maakte de brunette op een mysterieuze haar entree, maar ze wist de sfeer al snel te verpesten. Het duurde namelijk nog geen minuut of ze had Ellen al beledigd over haar lichaam. En daar was Giorgina het niet mee eens, die vervolgens zelfs met de nieuwkomer op de vuist ging. Ook de kijkers van het programma vonden de entree van Cynthia nogal apart.

Lees ook:
Heftig: Megan Desaever zorgt voor veel drama in Ex On The Beach

Reacties

Het is inmiddels wel duidelijk geworden dat Cynthia niet in de villa is gekomen om vrienden te maken. En ook op social media gingen kijkers los over haar bizarre entree. Op Twitter laten mensen weten dat ze niet zo’n beste indruk heeft gemaakt op de kijkers. Wij zijn ieder geval benieuwd hoe verder gaat in de villa de volgende afleveringen. Can’t wait!

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Ex on the Beach