Celebs

OMG! Emma Wortelboer maakt een oorbel van haar spiraal

emma-wortelboer-oorbel-spiraal

Tegenwoordig zijn er verschillende vormen van anticonceptie, zoals de spiraal. De ene laat de spiraal plaatsen, de ander laat ‘m weghalen en sommigen laten ‘m vervangen. Emma Wortelboer daarentegen maakt een oorbel van haar verwijderde spiraal. Uhm, what?!

Presentatrice

De 26-jarige Emma Wortelboer kennen we natuurlijk van haar carrière als BNNVARA-presentatrice met haar eigen show Emma’s Peepshow voor Spuiten en Slikken. Daarnaast is ze onder meer bekend door haar grappige, maar ook hysterische reactie op het op het Eurovisie Songfestival in 2019. De beauty kent geen schaamte en weet dat elke beweging die ze maakt reacties zal veroorzaken, dus dan kan je net zo goed doen wat je zelf leuk vindt toch? Dat is precies hoe Emma erover denkt. De presentatrice vindt het verder belangrijk om het taboe rondom ongemakkelijke onderwerpen te doorbreken. ‘Waarom zouden we ons voor bepaalde dingen schamen?’ is de vraag die Emma bezighoudt en die ze ook aan jongeren stelt.

Spiraal-oorbel

Alles wat Emma doet is naar onze mening iconisch, maar deze actie van haar spant misschien wel de kroon. Op TikTok kwamen we een geniaal Spuiten Slikken interview tegen op Milkshake Festival waar de presentatrice op bezoek was. “Hij komt uit mijn baarmoeder”, vertelt ze aan het begin van de video tegen een paar festivalgangers. Kijk maar naar de video, Emma heeft aan haar rechteroor een spiraal-oorbel. Hi-la-risch!

View post on TikTok

Lees ook:
Zien! Dit is de nieuwe lover dan EOTB’s Dion

Reacties

Wij, de feestgangers en mensen in de reacties vinden de actie van Emma iconisch en bovenal geniaal. “Emma is echt mijn spirit animal“, schrijft een fan. Andere schrijven: “Omg I wish dat ik dit had gedaan” of “Deze meid breekt lekker de taboes. I love it.” Zoals Emma al voorspelt had zijn er ook mensen die negatiever reageren en de actie maar raar vinden. “Nou…hilarisch zeg”, schrijft iemand. Ook lezen we: “Die is gek.” Wij zijn benieuwd wat jij van deze actie vindt!

Beeld: Instagram: @emmawortelboer

Must reads 👀