Celebs

Emma Heesters is weer samen gespot met ex-vriend Wesley Hoedt

Elize
Emma Heesters en Wesley Hoedt

Emma Heesters en Wesley hoedt zijn alweer een tijdje uit elkaar gegaan. Toch zijn de twee nu weer samen gespot en lijken zelfs weer een relatie te hebben. Hoe zit het precies?

Emma Heesters & Wesley Hoedt

Zangeres Emma Heesters en voetballer Wesley Hoedt hebben elkaar leren kennen op Instagram. Het was Wesley die in de dm van Emma sliden. Ze raakten met elkaar aan de praat en het klikte eigenlijk wel leuk. De twee zijn uiteindelijk drie jaar bij elkaar geweest, maar een tijdje geleden liet de zangeres op haar Instagram weten dat de relatie voorbij was. “Mijn hart is gebroken”, schreef Emma. Toch lijkt het er nu op dat de twee weer veel contact hebben met elkaar, want ze zijn namelijk weer opnieuw samen gespot.

Uit elkaar of nog samen?

Het was dus wel duidelijk dat de break-up voor flink wat tranen heeft gezorgd bij de zangeres. Maar zal ze haar ex-lover dan nu toch hebben vergeven? Veel fans twijfelen namelijk of ze niet toch weer bij elkaar zijn. Ook Juicechannel beweert dat de twee weer samen zijn. Wesley was op Hemelvaartsdag namelijk gespot bij een optreden van Emma. Fans van de zangeres weten dan ook bijna 100% zeker dat de twee weer bij elkaar zijn.

Lees ook:
Zien! Emma Heesters straalt weer na break-up

TikTok

Ook Emma houdt het niet langer geheim voor haar volgers. Op TikTok deelde de blondine namelijk een video van haar nieuwe single. In de video schreef ze erbij: “Wanneer hij tijdens je date alleen maar over voetbal praat.” In de comments gaan veel volgers dan ook helemaal los en weten zeker dat de uitspraken over Wesley Hoedt gaan. Denk jij dat Emma Heesters en Wesley Hoedt in het geheim samen zijn?

View post on TikTok

Beeld: @emmaheesters