Celebs

Emma Heesters deelt trots haar bizarre nieuwe auto op Instagram

emma-heesters-nieuwe-auto

Emma Heesters heeft een nieuwe auto gekocht. Haar carrière is als een speer gegaan en ze is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Als je zo hard werkt, mag dat ook beloond worden en dat vond Emma zelf ook. Op Instagram deelt ze trots een aantal kiekjes van haar nieuwe, peperdure auto. 

Muziekcarrière

Emma Heesters brak door in Nederland na haar deelname aan Beste Zangers. Toen ze acht was, won ze al het Kinderen voor Kinderen Songfestival. Op haar achttiende begon Emma met het plaatsen van covers op Youtube. Dit pakte goed uit, want ze werd internationaal bekend.

Lees ook:
Shocking! Zo zag Emma Heesters eruit voor haar fillers!

Nieuwe auto

De zangeres heeft zichzelf beloond, voor al haar harde werk. Aangezien haar muziekcarrière de goede kant op lijkt te gaan, heeft Emma Heesters een nieuwe auto gekocht. En niet zomaar een! Het is een witte Maserati Ghibli Trofeo. De auto straalt glamour uit en dat past perfect bij de blondine. De auto lijkt een beetje op degene die ze hiervoor had, alleen dan sneller. “I bought a new car!! 😍 So proud ❤️”, schrijft ze bij de foto.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Zelf betaald

Fans dachten dat vriend Wesley degene was die de auto voor haar heeft gekocht. Maar niets is minder waar. Emma heeft de auto helemaal zelf betaald. In de reacties reageert iemand met “Gekregen van Wesley 😌”, waarop Emma reageert met “Haha nope, helemaal zelf betaald.” Veel veilige kilometers toegewenst, Emma!

Beeld: Instagram: @emmaheesters