Celebs

Zien! Emma Heesters straalt weer na break-up

emma heesters na break-up

De Nederlandse zangeres, Emma Heesters, deelde een tijd geleden verdrietig nieuws met haar volgers. Zij maakte bekend dat het uit was tussen haar en haar vriendje Wesley Hoedt. Maar nu is te zien dat Emma na haar break-up weer volop aan het genieten is.

Emma Heesters

Iedereen die bekend is met de Nederlandse popscene, weet wel wie Emma Heesters is. Zij heeft verschillende hits op haar naam staan en deed dit jaar ook nog eens mee met De Vrienden van Amstel Live. Ondanks de goedlopende carrière van de blondine, gaat niet alles goed in haar leven. Emma deelde namelijk een tijd geleden verdrietig nieuws met haar volgers op Instagram. Zij heeft samen met haar vriendje Wesley Hoedt besloten om uit elkaar te gaan. De zangeres was er kapot van en haar hart was gebroken. Maar we zijn een tijdje verder en Emma Heesters is na de break-up zo te zien weer volop aan het genieten.

Lees ook: 
Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen Eating With My Ex

Dubai

Emma Heesters lijkt weer te stralen na de break-up en dit is te zien in een nieuwe TikTok video die de zangeres deelt met haar volgers. Op de video zien we Emma met een see-trough jurk poseren voor de camera. Enne een belangrijk detail: in januari deelde zij en Wesley ook foto’s van dezelfde locatie in Dubai. Wesley post namelijk op de verjaardag van Emma een foto op precies dezelfde plek en Emma draagt ook dezelfde jurk als op de video. Het is daarom nog maar de vraag of de video nieuw is, maar het is ieder geval wel de bedoeling van Emma om te laten zien dat de content nieuw is. Zij schrijft in de caption: ‘One Night in Dubai.’ Maar één ding is zeker Emma is weer dol gelukkig en geniet volop van het leven. Wij wensen haar alle geluk toe!

View post on TikTok

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram: @emmaheesters

Must reads 👀