Celebs

Emma Heesters deelt heftig bericht: ‘Hou nou eens je bek’

emma heesters post

Emma Heesters plaatste vandaag een nogal opvallend bericht, wat veel volgers in verwarring bracht. Wat zou de zangeres hier precies mee bedoelen? Fans speculeren er ieder geval op los in de reacties.

Emma Heesters

Volgers van Emma Heesters waren erg in shock door haar nieuwe post op Instagram. De zangeres deelde namelijk een bijzonder bericht. Op Emma haar instagram-account verscheen een zwarte foto met de tekst: ‘Hou nou eens je bek’. Zonder enige context werd het bericht geplaatst en er stond ook geen caption onder de foto.

Bij veel fans zorgde dit voor verwarring, want wat bedoelt de blondine hiermee? Het bericht stond nog geen tien minuten online en er was al 2000 keer geliket en 50 keer gereageerd. De reacties bestaan vooral uit vraagtekens en volgers snappen er helemaal niets van. Zo reageert rapper Kraantje Pappie met een emoji die zijn mond op slot heeft en reageert zangeres Pauline Slangen met de woorden ‘Letzgo’.

Lees ook: 
Heeft Mike van Temptation Island nog steeds contact met Marisol?

Speculaties

Volgers speculeren er op los en vragen zich af wat Emma met dit bijzondere berichtje bedoelt. “Heeft Wesley je gehackt?”, reageert bijvoorbeeld iemand in de reacties.  Ze denken vooral dat het iets te maken kan hebben met haar ex-vriend. Nadat de twee een punt achter hun relatie zetten, bleef het een lange tijd stil rondom Emma en Wesley. Zij besloten namelijk niet met de media te praten over de break-up.

Naast alle roddels over Wesley en Emma, kan de post natuurlijk ook met iets anders te maken hebben. Zo denken sommige mensen dat het te maken heeft met een nieuw nummer die de zangeres binnenkort zal gaan uitbrengen. Ze krijgt ieder geval genoeg aandacht, want wij willen allemaal antwoord op één vraag. Wat bedoel je hiermee ,Emma?

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram: @emmaheesters

Must reads 👀