Celebs

Onherkenbaar: zo zag Emma Heesters eruit voor haar fillers

Emma-heesters

Als iemand er goed uitziet en een gouden keeltje heeft, is het zangeres Emma Heesters wel. Maar o,o,o wat zijn wij weer goed gelovig. Emma is blijkbaar helemaal niet vies van botox en fillers. Sterker nog, er zitten er ook een aantal in haar gezicht. Dit wisten wij niet! Hoe ze er hiervoor uit zag is dan ook even schrikken. Je herkent haar bijna niet meer terug!

Emma Heesters

Dat Emma nu de beste Nederlandse zomer hits schrijft weten wij wel. Maar waar is haar carrière eigenlijk begonnen? En hoe was zij vroeger?

Carrière

Emma Heesters is geboren in 1996 in een dorpje in Zeeland. Al gauw bleek dat het kleine meisje een prachtige stem in zich had. In 2004 deed de 8-jarige Emma dan ook mee aan het Kinderen voor Kinderen festival, met het nummer ‘100 kleine feestjes’. Later startte ze haar eigen YouTube kanaal waar ze bekende nummers coverde. Dit werd een groot succes. Emma heeft inmiddels meer dan 5 miljoen abonnees op haar kanaal. Wow!

Emma kennen wij nu van meerdere tv-programma’s. Ze zong samen met Rolf Sanchez de sterren van de hemel in de Beste Zangers, met het nummer ‘Pa Olvidarte’. Nu is de blondine druk bezig met haar eigen muziek maken. Ze heeft al meerdere populaire nummers op haar naam staan, onder andere: ‘Waar Ga Je Heen’ & ‘Meisje Zonder Naam’.

Lees ook:
Omg! Zo zag Yvonne Coldeweijer er vroeger uit

Emma Heesters vroeger

In de intro las je al een kleine spoiler. Emma heeft fillers en botox gebruikt! Wij zijn nogal verbaasd, want hoe wisten wij dit niet eerder? In een interview met Anna Nooshin heeft ze al eerder laten weten dat ze best onzeker is over haar lichaam. Dit verklaart misschien ook de botox/fillers. Ook heeft ze laten weten dat ze ooit wel langs wil bij een plastisch chirurg. Ze zou namelijk erg onzeker zijn over haar decolleté. Nergens voor nodig! In de onderstaande foto zie je duidelijk de verschillen tussen vroeger en nu. Nu lijken haar lippen voller en haar jukbeenderen strakker, maar ook vroeger zag ze er goed uit!

 

Beeld: Instagram @emmaheesters