Celebs

WOW! Dit bedrag verdient Emma Heesters met een optreden

Emma Heesters bedrag optreden

De knappe Emma Heesters kennen we allemaal wel van de hits, 'loop niet weg' en 'Pa olividarte', maar ook heeft de zangers meegedaan aan het tv-programma Beste Zangers. En ook doet Emma privéoptredens, maar wat kost het eigenlijk om Emma een halfuurtje op te laten treden in je woonkamer?

Emma Heesters

De carrière van Emma Heesters begon al op jonge leeftijd. Ze deed namelijk op haar achtste al mee aan het Kinderen voor Kinderen songfestival en eindigde op de eerste plaats. De zangeres is dus al haar hele leven bezig met muziek. Emma begon haar carrière door covers te streamen van bekende nummers op haar YouTube-kanaal. Haar bereik werd daardoor ontzettend groot op social media, ze heeft op dit moment namelijk wel meer dan drie miljoen volgers.

View post on Instagram
 

Carrière

Emma Heesters haar zang carrière is in 2019 pas echt doorgebroken. Door haar eerste hit samen met Rolf Sanchez (Pa olividarte). Het nummer dat de twee samen zongen tijdens het tv-programma, Beste Zangers. Het nummer behaalde zelfs de top drie van de top 100. Al snel kwam de blondine met een volgende hit ‘loop niet weg’ en ook dat nummer was een groot succes. De knappe zangeres weet inmiddels wel hoe je een echte hit moet maken.

Lees ook:
Emma Heesters deelt verdrietig nieuws: ‘Mijn hart is gebroken’

Wat verdient Emma Heesters per optreden?

De zangeres heeft het dus goed voor elkaar, maar hoeveel verdient Emma Heesters eigenlijk per optreden van 30 minuten? De zangeres zingt regelmatig wel eens op veel verschillende besloten evenementen. Via Artist Bookings kan je Emma voor een half uurtje inhuren om op jouw feestje te komen zingen. Het is alleen niet zo goedkoop helaas, het geluid, licht en alle andere dingen die erbij komen moet je namelijk allemaal zelf extra betalen.

Als je Emma Heesters wil huren voor een halfuurtje kan je er ook voor kiezen om haar op te laten treden samen met de band SESSION. Maar hoeveel kost een optreden van Emma Heesters dan? Voor een optreden van 30 minuten verdient Emma € 10.500. WOW! En dan zijn we er nog niet, want er komen ook nog kosten bij voor de muziekrechten. Dus als je graag wil dat Emma op je feestje komt zingen, zal je toch nog even moeten doorsparen! 😉

Beeld: Instagram: @emmaheesters