Films & Series

Oh no: vervelend nieuws voor fans van Emily in Paris

Emily in Paris kopie

Hoewel we vaak positief schrijven over de Netflix-serie Emily in Paris, is er nu helaas ook wat minder leuk nieuws. Wegens de schrijversstakingen in Hollywood weigeren schrijvers om te werken aan scripts voor films en series en daar valt Emily in Paris dus ook onder. De serie zal daardoor flinke vertraging oplopen. Merde!

Emily in Paris

Emily in Paris is een van onze favoriete Netflix-series en we zijn niet de enige. Want de serie is in korte tijd razend populair geworden. Deze bestaat inmiddels al uit drie seizoenen. Maar als je geen idee hebt welke serie we bedoelen, frissen we je geheugen even op. Deze populaire serie gaat over de knappe, Amerikaanse Emily Cooper die verhuist naar Parijs, om bij een Frans marketingbureau te werken. Het enige probleem is dat ze geen woord Frans spreekt en haar collega’s daar niet bepaald blij mee zijn.

Toch is de serie niet helemaal realistisch voor veel kijkers. In de serie woont Emily namelijk in een appartement in het hartje van Parijs, heeft meerdere Chanel tassen, maar geld heeft ze amper. Dat klopt natuurlijk niet helemaal. Maar ondanks deze kritiek is de serie wel ontzettend populair bij veel fans. We zitten dan ook met zijn allen met smart te wachten op het vierde seizoen. Maar het blijkt nu dat we voorlopig nog wel even geduld moeten hebben.

Lees ook:
Kijkers hebben veel kritiek op nieuwe HBO Max serie

Schrijversstakingen in Hollywood

De opnames van het vierde seizoenen zouden eind deze zomer van start gaan. Maar door de stakingen in Hollywood moeten we daar dus nog even op wachten. Volgens experts loopt de serie nu al twee maanden achter. O, no! Voor het eerst in vijftien jaar is er een massale staking van schrijvers in Hollywood en zijn er nog steeds duizenden schrijvers die weigeren om te werken aan scripts. Helaas weet niemand zeker hoelang dit zal gaan duren. Voorlopig moeten we dus nog maar even wachten op het nieuwe seizoen van Emily In Paris. Dan maar weer even de eerste drie seizoenen bingen ;-).

Beeld: Emily In Paris

Must reads ūüĎÄ