Astrologie

Dít personage uit Emily in Paris ben jij volgens je sterrenbeeld

emily-in-paris-sterrenbeeld

Onze favoriete Netflix-serie Emily in Paris zit vol excentrieke personage, benieuwd welke het beste bij jou past? Dít personage ben jij uit Emily in Paris volgens je sterrenbeeld.

Ram | 21 maart – 19 april

Een Ram is zelfverzekerd, extravert en altijd in voor een feestje! Aan wie denk je direct als je deze woorden hoort? Precies ja, Mindy Chen! Ze heeft ervoor gekozen om een eigen leven op te bouwen in Parijs en straalt een en al girlpower uit. Net zoals de Ram weet Mindy er altijd een gezellige boel van te maken en probeert zo positief mogelijk te blijven in elke situatie. Queen!

Stier | 20 april – 20 mei

Ben jij het sterrenbeeld Stier? Dan past jouw karakter het beste bij die van Gabriel. Iemand die veel verstand heeft van lekker eten en de fijnere dingen in het leven waardeert. Jij bent, net zoals hunk Gabriel, een persoon die met beide benen op de grond staat en altijd paraat is om je dierbare te helpen. Een chef én een helpende hand, you win!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen worden er altijd van beschuldigd dat ze twee gezichten hebben en daar past personage Camille perfect bij. Dit hoef je zeker niet te zien als iets slechts, zij is een mooi voorbeeld van iemand die zich kan aanpassen in elke situatie. Ze doet haar best om altijd iedereen te helpen, zonder haar eigen ideaal opzij te zetten. Het sterrenbeeld Tweelingen is hartstikke stijlvol en een echte sociale vlinder, net zoals Camille dus.

Lees ook:
Déze drie sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Hot shot Alfie oogt misschien enorm sarcastisch en misschien een beetje afstandelijk, maar onder dat masker schuilt een hele lieve, zachte persoonlijkheid. Dit klinkt precies een Kreeft! Mensen met dit sterrenbeeld hechten altijd veel waarde aan hun familie en ook Alfie lijkt vaak te hinten dat hij liever terug in Engeland is bij al zijn dierbaren.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Net zoals bijna elke Leeuw, houdt Antoine Lambert enorm van zichzelf. Dit straalt hij dan ook echt uit, niet op een narcistische manier, maar hij is gewoon heel erg zelfverzekerd! Iedereen met het sterrenbeeld Leeuw is erg betrouwbaar, loyaal en ondanks de grote self-love, ook veel bezig met anderen.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Dit antwoord heeft natuurlijk iedereen willen lezen, maar hoofdpersonage Emily straalt toch echt enorme Maagd-energie uit! Ze is put-together, houdt van orde en heeft een duidelijk doel wat ze in haar leven wil bereiken. Maagden vechten voor hetgeen dat zij graag willen bereiken, maar dit niet ten nadelen van dierbaren om hun heen. Vrienden en familie blijven altijd op nummer één!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschalen vinden balans belangrijk en proberen er alles aan te doen om het perspectief van iemand anders te begrijpen. Luc is zo iemand die altijd respect heeft voor mensen in zijn omgeving en blijft altijd behulpzaam, aardig en beleefd. Eerlijkheid staat bovenaan de lijst van prioriteiten en hij (net zoals de Weegschaal) zal nooit de waarheid verdraaien om je beter te laten voelen. Eerlijkheid duurt het langst en hier heb je dus ook het meeste aan. Een goede, echte vriend!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Sylvia moet én zal alles bereiken dat zij voor ogen heeft, net zoals Schorpioenen. Ze werkt zichzelf omhoog en zorgt ervoor dat ze de top bereikt, dit allemaal zonder anderen naar beneden te halen. Dit zijn allemaal goede eigenschappen, maar soms tot de ergernis van mensen om haar heen.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter, jouw sterrenbeeld matched het beste met die van Benoît. Dit is karakter is niet heel erg op de voorgrond van de show, maar dat betekent niet dat zijn persoonlijkheid ongezien blijft. Hij is altijd vrolijk, heeft een vrije uitstraling en een go-with-the-flow mentaliteit. Of je nu hele goede vrienden bent met een Boogschutter of ze pas net leert kennen, ze zorgen er voor dat jij een leuke tijd beleefd terwijl je met ze bent. Living life!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Zoals iedereen weet zijn Steenbokken echte boss babes! En wie is dat meer dan Madeline? Jullie zijn allebei gedreven, passievol en hebben geen blad voor jullie mond. Niemand krijgt jou naar beneden en je weet je mannetje te staan. Ondanks haar hardwerkende persoonlijkheid, heeft ze ook een goed gevoel voor humor en is ze een goede vriend om erbij te hebben.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Intelligent, creatief en snel een slimme opmerking eruit gooien is wel waar Watermannen bekend om staan. Julien kan dan ook geen enkel ander sterrenbeeld zijn dan Waterman, dit omschrijft zijn persoonlijk precies! Een slimme, lieve jongen, met soms een snauwende opmerking tussendoor. Heer-lijk!

Lees ook:
Vrouwen met déze 3 sterrenbeelden zijn extreem lui

Vissen | 19 februari – 20 maart

De Franse fashion-designer Pierre Cadault is sterk, creatief en van binnen erg emotioneel, dat klinkt als een Vissen in onze oren! Vissen geven veel om anderen en begrijpen mensen beter dan dat zij zichzelf begrijpen. Pierre brengt deze bijzondere energie met zich mee in Emily in Paris.

Beeld: netflix