Films & Series

OMG! Komt Emily in Paris naar Nederland?

emily-in-paris-nederland

Het nu dan echt bijna zo ver! Het nieuwe seizoen van Emily in Paris is vanaf morgen eindelijk te bingen. Natuurlijk speelt deze serie zich af in Parijs, maar hoe leuk zou het zijn als de Emily in Paris ook naar Nederland komt?!

Emily in Paris

Onze favoriete Netflix-serie komt met een nieuw seizoen en gelukkig voor de fans zit het wachten er op! Morgen is het derde seizoen van Emily in Paris te zien. In dit seizoen zal hoofdpersonage Emily (Lily Collins) moeten kiezen tussen twee lovers. Chef-kok Gabriel (Lucas Bravo) of de Britse Alfie (Lucien Laviscount). Dit is volgens haar de lastigste keuze die ze ooit heeft moeten maken. Voor wie denk jij dat ze gaat kiezen?

Lees ook:
WOW! Zo duur zijn de outfits van Emily in Paris

Amsterdam

Natuurlijk is Parijs dé locatie van de serie, vandaar ook de naam. Maar hoe zou het zijn als mode-icoon Emily eens naar een andere stad zou reizen? De castleden lijkt het in ieder geval een goed idee om een bezoekje te brengen naar onze eigen hoofdstad Amsterdam. Ashley Park (Mindy) reageert enthousiast op dit idee: “Ik ben er nog nooit geweest, maar ik wil er wel heel graag heen.”

Hoofdrolspeelster Lily is het hier wel mee eens! “Dat zou echt leuk zijn.” Niet alleen de dames maar ook Lucas Bravo ziet een opnamedag in het bruisende Amsterdam wel zitten. “De leukste stad ter wereld. Emily in the red district”, lacht hij. “Ik houd van Amsterdam”, voegt Camille Razat (Camille) hier nog aan toe. Wij denken opnames in Nederland een perfecte toevoeging zijn aan de serie Emily in Paris, misschien als stedentripje?

View post on Instagram
 

Beeld: netflix

Must reads 👀